Kaikki haaveet haihtuvat yksi kerrallaan

Kun aika ei vain millään riitä kaikkeen ja omaa jaksamistakin on ajateltava niin jouduin pistämään pillit pussiin kouluhaaveista. Pakko se on sanoa,että pienten lasten kanssa ( ainakin meillä ) ei tenttiin lukemisesta saati etätehtävien teosta tule mitään. Töiden jälkeen kun pääsee kotiin ei päässä yksinkertaisesti liiku enää mitään, joten ei paljon tule edes mietittyä, että tekisinkö etätehtäviä. En tee! Oma aika on niin kortilla, että käytän sen pienen oman hetken mieluummin treenaamiseen.

Olen opiskellut sairaanhoitajaksi esikoisen ollessa pieni, joten ajattelin opiskelun sujuvan nytkin vaikka lapsia on kaksi. Mitä isommaksi lapset kasvaa sen enemmän ne kaipaavat huomiota, joten ihmekös vauvan kanssa opiskelu oli helppoa. Ja myöskin mitä vanhemmaksi itse tulee sen haastavammaksi kaiken uuden oppiminen tuntuu olevan. Kaikki ei enää uppoakaan aivoihin kuten ennen ja ajattelemisen saa käyttää tuplasti enemmän aikaa.

Ravintotietous kiinnostaa silti edelleen ja varmasti jatkan koulua kunhan lapset hieman kasvaa. Tietoahan löytyy netti ja kirjat pullollaan, joten opiskella voi ilman kouluakin.:)

No Comments

 • Toiveettodeksi

  Sairastamiset on niin kurjia 🙁 mua harmitti kovasti, kun joudun sairastelujen takia luopumaan Tukholman maratonista ja myöhemmin ajateltuna tais olla liian monta rautaa tulessa. Onneksi ajan kanssa harmitus lievenee. Toivottavasti sulla sairastelut nyt ohi ja pääset taas treenailemaan ❤️

 • Susanna Kajala

  Niitä on tässä tämän vuoden aikana ollut jo muutama muukin. Tankotanssin aloittaminen tammikuussa viivästyi ja lopulta jäi unholaan koko homma. Sitten oli se triathlon treenipäivä, joka jäi sairastumisen vuoksi väliin ja edelleenkin on tuo käymättä. Sama homma kävi koirajuoksukisan kanssa kun olin sairastellut ja oli pakko jättää väliin nekin.

  Sairastelu on kiusannut tänä vuonna enemmän kuin koskaan ja moni kiva juttu jäänyt itseltä tekemättä. 🙁

  Kokeilin tänään niitä sun mustikkaherkkuja ja tuntuivat maistuvan hyviltä kun ei montaa jäänyt. 🙂

 • Susanna Kajala

  Jotenkin vaan sitä silti aina haluaisi opiskella saadakseen tutkinnon. Ei sitä muuten ketään arvosta -asenne on itselle aikoinaan iskostunut ja taitaa olla hieman tyhmää ajatella niin mutta minkäs teet. 😀 tänään juuri katselin tämän postauksen jälkeen työväenopiston kurssitarjontaa mutta en onneksi löytänyt mitään aikatauluihin sopivaa saati oikein mitään kovin mielenkiintoistakaan.

 • Toiveettodeksi

  Aina voi tosiaan palata mielenkiintoisten juttujen pariin myöhemminkin ❤️ Tärkeää on osata löysätä jos siltä tuntuu, ettei vedä itseään ihan äärirajoille. Mitä muita haaveita sulla on kaatunut? (otsikosta päättelin siis)

 • Riikka

  Totta, ilman kouluakin voi opiskella! Mä olen harkinnut avoimen yliopiston kursseja, mutta en tiedä riittääkö energia kun vasta valmistuin maisteriksi 😀 Jotenkin vaan niin vaikea olla opiskelematta, kun se niin pitkään oli sitä arkea.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *