I love me-messut sekä arvonta

Messukeskus

I love me-messut lähestyvät  ja itse ainakin odotan tapahtumaa hyvinkin innokkaana nimittäin olen menossa ensimmäistä kertaa kyseiseen tapahtumaan. Viime vuonna luin kateellisena mukavia bloggareiden postauksia tapahtumasta ja harmittelin miksi en itse ollut tajunnut sinne mennä. Tänä vuonna olen ollut skarppina ja merkannut päivät kalenteriin ja kaverinkin saanut lähtemään mukaan. Olenkin siis syystä ihan täpinöissäni!:)

I love me-messuilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin kiinnostavaa kun katsoo ohjelmatarjontaa ja näytteilleasettajia.  Tänä vuonna samaan aikaan järjestetään kauneudenalan ammattilaisten tapahtuma Kosmetologipäivät, jonne kuluttajillekin on mahdollisuus mennä lauantaina klo 14 alkaen.  Itse ainakin aion tuolla piipahtaa sillä parikin juttua on meikkipuolelta etsinnässä ja tuolta niitä löytyy varmasti ja ammattiavun kanssa. Joogaa rakastavat kannattavat myös suunnata messuille sillä Joogafestival järjestetään siellä, jolloin on mahdollisuus tutustua mm. erilaisiin joogamuotoihin. Perjantaina klo 16-18 messuilla järjestetään blogikirppis, joten suunnatkaa shoppailemaan jos olette messuille menossa jo perjantaina

Sain myös arvottavaksi kaksi kappeletta lippuja tuohon tapahtumaan ja yksi vapaalippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin. Jos sinulla ei ole vielä ja lippua ja olisit halukas I love me-messuille lähtemään niin jätä viesti sähköpostiosoitteesi kera kommenttiboksiin 5.10 mennessä.:)

Messukeskus

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *