Laatuaikaa ja mantelimaidosta riisipuuroa!

Lasten kanssa ollaan vietetty ihan erityistä arki-iltaa iskän ollessa taas työreissulla.  Kävin ostamassa popcorneja ennen kuin hain lapset hoidosta ja ruuan jälkeen syötiin jälkiruuaksi poppareita ja katsottiin Frozen-elokuva. Ihan huippu leffa!  Leffan loputtua kuopus halusi katsoa ipadilta ns enemmän pojille soveltuvia videoita eli kaikki joissa on autoja,traktoreita,rekkoja ym pyörillä liikkuvia juttuja niin ne on hänen mieleensä. Esikoinen taas halusi askarrella ja kävin penkomassa varastosta kaikki askartelutarvikkeet. Yllättävän paljon niitäkin löytyi siihen nähden,että askartelen kaksi kertaa vuodessa kortteja jouluna ja pääsiäisenä. 😀 Lainattiin alkuviikosta kirjastosta askartelukirja,joka osoittautuikin tosi kivaksi kirjaksi nimittäin ohjeet on helppoja ja siten on kivempi pienten lasten kanssa askarrella.  Esikoinen valitsi kirjasta kassin,jota sitten aloitettiin todenteolla tekemään. Nyt kassi odottaa huomista, jotta koristelu saadaan valmiiksi koska esikoiselle iski väsymys kesken askartelun ja iltapalan jälkeen menivät nukkumaan yllättävänkin kiltisti.

Iltapalaksi syötiin riisipuuroa jonka keitin mantelimaitoon. Ihan uusi kokeilu mulle vaikka mantelimaitoa on kyllä mm. smoothieihin laittanut.  Tuli hyvää ja maistui lapsillekin sekä koirille,jotka sai syödä loput mitä kattilan pohjalle jäi. Riisipuuro on ehdottomasti kaikista puuroista mun suosikkini ja nyt kun joulukin lähenee hurjaa vauhtia on kiva fiilistellä joulun makuja kuten kanelia ja omenahilloa. En tiedä miksi omenahillo tuo mun mieleen joulun vai onko se vain mielleyhtymä kaneliomenasta makuna, jota jonkin verran suositaan joulun ajan tuotteissa? 
Jokatapauksessa mun puuroon tulee aina ripaus sokeria ja kanelia mikäli kyseessä on riisipuuro ja jos hyvää säkä käy,että jääkaapista löytyy omenasosetta taikka -hilloa niin lusikallinen sitäkin päälle ja gourmee annos on valmis nautittavaksi.

Mikäs puuro on teidän lemppari? Syöttekö sellaisenaan vai mitä laitatte joukkoon/päälle? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *