Aamiainen Deliciously Ellan kanssa

Nappasin aamulla kukonlaulun aikaan veljeni avopuolison kyytiin ja lähdettiin köröttelemään kohti Helsinkiä. Saatuamme auton parkkiin suunnattiin kohti Cafe Aaltoa, joka sijaitsee Akateemisen kirjakaupan yhteydessä. Deliciously Ellan Ella Woodward oli saapunut Suomeen I Love Me-messujen ajaksi. Kyseessä on brittiläinen hyvinvointibloggari ja kirjailija. Meidät oli kutsuttu sinne aamiaiselle ja mikäpä olisi mukavampi tapa aloittaa messut kuin päästä kunnon aamiaiselle. Oltiin siellä hyvin hyvissä ajoin eikä paikalla ollut vielä kuin tapahtuman järjestäjä kunnes porukkaa alkoi kerääntyä ja Ellakin saapui paikalle.  Voi luoja miten ihana brittiaksentti hänellä oli vaikkakin sitä oli välillä vähän vaikeaa kuunnella koska kahvilassa kun oltiin niin  siellä oli aikamoinen taustamelu. Ellalle sai esittää kysymyksiä ja hän niihin parhaansa mukaan vastailikin. Keskustelun aiheet pyörivät ruua,hyvinvoinnin,sokerihimon karkoittamisessa, Ellan ensimmäisessä kirjassa ja uudessa kirjassa joka muuten julkaistaan tammikuussa.

Kuvassa Ella oikealla

Sitten itse ruokaan. Ihania herkkuja oli loihdittu tätä porukkaa varten. Alkuun saimme chiasiemen-mantelimaitopuuroa,jossa maistui kivasti vanilja (Tätä on pakko kokeilla kotona).

Siinä puuroa syödessä pöytään tuotiin gluteenitonta leipää, kurkkua,tomaattia ja avokadotaatelilevitettä. Ette voi uskoa miten hyvää tuo avokadotaatelilevite oli.  Kaikki meidän päässä pöytää tuntuui syövän leipää mielin määrin ihan vain siksi,että tuo levite oli niin hyvää. Kerrankin tuntui mukavalta olla kahvilassa syömässä kun sai hyvää gluteenitonta leipää ja ,että ylipäätään oli gluteenitonta leipää. Ella suosii itse gluteenitonta ja sokeritonta, joten tarjottavat oli tehty sen mukaan.

Pöytään tuotiin myös tarjoitin,jossa oli viipaloituna vesimelonia,ananasta ja appelsiinia.  Juomaksi meille tarjoiltiin vihersmoothieta, appelsiinimehua, vettä, teetä ja kahvia. Hieman pelokkain mielin aloin juomaan vihersmoothietani koska en ollut sellaista koskaan maistanut mutta sehän oli hyvää. En nyt muista yhtään mitä smoothiessa oli mutta se maistui tosi fressiltä.

Oli ihan huippu hyvä aamiainen ja seura oli mukavaa. Kiitos Marille kivan tapahtuman järjestämisestä.Paikkana Cafe Aalto oli ihanan tunnelmallinen ja kirjan esittely kirjakaupan yhteydessä olevassa kahvilassa oli enemmän kuin onnistunut idea. Kahvila taisi olla Helsinkiläisten suosima sillä ihmisiä tuli ja meni. Pöydissä näkyi onnellisia perheitä, pariskuntia (nuoria ja vanhoja), kaveriporukalla syömään tulleita sekä yksinäisiä ihmisiä, jotka ehkä halusivat juoda aamukahvinsa rauhassa lehteä lukien. Todella tunnelmallinen paikka kaiken kaikkiaan.:)

*Postaus toteutettu yhdessä Bonnier Booksin ja Ella Woodwardin kanssa*

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *