Kurkistus aitiosta

Mari,Victoria,minä,Maria,Jenni ja Riikka

Turkulaiset bloggaajat kokoontuivat yhteen torstai-iltana Veritas Stadionille syömään ja katsomaan jalkapalloa, jossa vastaikkain olivat FC Inter ja FF Jaro. Sisälle kun mentiin niin kyllä vaan huomasi olevansa paikassa, jossa yleensä yleisöstä on suurin osa miehiä. Ovimiehillä lensi läppä ihan hyvässä mielessä ja kehujakin taidettiin saada.   Aloitettiin ilta syömällä Veritas Stadioniolla sijaitsevassa Ravintola Oléssa. Yllätyin kuinka paljon ihmisiä sinne oli tullut syömään sinä iltana.Paikka oli nimittäin tupaten täynnä ja meidänkin varaamaan pöytään tuli ihmisiä koska paikkoja ei vain ollut enää ja eikä se meidän iltaa haitannut sillä pari bloggaajaa oli perunut tulonsa joten pöydässä oli tilaa. Buffetissa oli tarjolla erilaisia salaatteja ( vihersalaatti,coleslawsalaatti ja makaroonisalaatti), riisiä, lihakastiketta, kanaa sekä leipää. Voi olla,että oli muutakin.  Vatsan sai hyvin täyteen noilla ruuilla.

Ruokailun jälkeen Mari saattoi meidät aitioon joka olikin varattu vain ja ainoastaan meidän porukalle. Hiukan siistiä päästä katsomaan jalkapalloa ylhäältä ja lämpimästä paikasta. Aitiosta sai säädettyä mm penkinlämmittimet aition ulkona oleviin penkkeihin. Eipähän palellut tyttöjen pebat.  Mä en ole mikään jalkapallofani ja tiedän hyvin monta mukavemmin seurattavaa peliä mutta itseasiassa ei tuo jalkapallopelin katsominen nyt niin kamalaa ollut. Meille tuotiin pelin aikana kahvia,teetä ja jotain marjarahkaa. Ensimmäinen puoliaika meni nopeasti ja sitten olikin taas syödä nimittäin kakkua ja kahvia (taikka siideriä,olutta,viiniä,limua). Tuttujakin näkyi kahvitauolla.:)

Toinen puoliaika alkoikin ihan liian nopeasti ja istuttiin vielä juomassa ravintolassa, josta sitten katsottiin peliä jonkin aikaa. Siinä vaiheessa kun jokin pelaajista makasi maassa ja paarimiehet tulivat häntä noutamaan oli aika siirtyä takaisin aitioomme.  Tämä puoliaika kuluikin huomattavasti hitaammin eikä kuviakaan jaksanut enää napsia samaan tahtiin kuin ensimmäisen puoliajan aikana. Myönnän katselleeni Instagramista uusimmat kuvat ja selanneni Facebookkia.  Pelin vihdoin loputtua FC Interin voitettua oli aika lähteä kohti kotia. Hyvä pojat!!

Kiitos Veritas Stadion ja FC Inter uuden elämyksen järjestämisestä. Oli hieno kokemus kaiken kaikkiaan vaikka itse laji ei niin lähellä sydäntä olekaan.:)

*Toteutettu yhteistyössä FC Interin kanssa*

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *