Testimielessä

Karvoja siellä,karvoja täällä. Karvat taitavat olla oikea naisten kirous. Miettikää kuinka paljon helpommalla naiset pääsisivät jos evoluutio olisi jättänyt naiset karvattomaksi lukuunottamatta hiuksia,ripsiä ja kulmakarvoja. Kaikki muut karvat on niin turhia!

Ihokarvanpoistospray  on sellainen tuote mitä olen kokeillut joskus nuorempana ja muistan olleeni tosi pettynyt silloin kun tuote ei toiminut kuten mainostettiin. Nyt kun sain mahdollisuuden saada Veetin tuotteita kokeiluun niin halusin jostain syystä kokeilla taas tuota. Olisin niin halunnut tulla sanomaan, että kyseinen tuote on ihan loistava mutta ei se kyllä mun säärikarvoja mihinkään poista. Toimiiko tämä siis jollakin?  

Veetin easy wax pääsi myös kokeiluun. Vahaaminen ei koskaan ole ollut suosikki puuhaani sillä sehän sattuu ihan *sti. Annoin kuitenkin tällekin hommalle toisen mahdollisuuden. Karvat kyllä lähti ja jalat punoitti hetken aikaa. Se on kyllä todettava,että esimerkiksi bikinrajoja en lähtisi edes yrittämään ilman suukapulaa.:D

Pakko vaan todeta kaiken kokeilemieni tuotteiden jälkeen,että pysyn edelleen höylän ystävänä. Se on vain niin helppoa ja nopeeta. Miksi vaihtaa huonompaan ja hitaampaan?


Mikäs Veetin tuotteista on teidän mielestä paras?

*Postaus toteutettu yhteistyössä Veetin kanssa ja sisältää mainoslinkkejä*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *