Joulu mielellä

Joulu on jo ihan nurkan takana ja olenkin hoilotellut joululauluja ihan fiiliksissä. Joulukuusi on tuotu sisällle jo pari viikkoa sitten ja kaikki joulujututkin laitettu esille. Olen leiponut pipareita itse tehdystä gluteenittomasta taikinasta niin, että pipareita tekee seuraavan kerran mieli ensi vuoden jouluna. 😀  Glögiäkin on tullut maisteltua ja on se vaan hyvää.Tykkään ihan perus glögistä, sillä punaviiniglögeissä on useimmiten joku ihme maku mikä ei niin miellytä, joten jos joku on löytänyt hyvän punaviiniglögin niin kertokaahan mikä semmoinen on.

Se mikä riemastuttaa eniten mua jouluisin, on lahjojen paketointi. Tykkään tehdä paketeista omannäköisiä. Turusta löytyy ihana ”krääsäkaupaksi” kutsuttu Muovitukku niminen kauppa, josta löytyy ihan kaikkea askarteluun yms. Sieltä löytyi tänäkin vuonna kaikki tarvittava lahjojen paketointiin ja itse ainakin olen tyytyväinen aikaansaannoksiini, joten toivottavasti lahjojen saajatkin ovat.:)

Jouluruokia en tänä vuonna ostanut kotiin ollenkaan sillä syödään jouluaattona sekä miehen, että mun vanhempien luona, jolloin kotona on jäänyt jouluruuat melkeinpä syömättä.  Tykkään kyllä jouluruuasta mutta en sitä pysty syömään paria päivää enempää. Kotiin onkin ostettu ihan perus ruokatarpeita, joita syödään joulun muut pyhät.

Mikäs jouluruoka maistuu sulle parhaiten? Onko joku ihan ykkössuosikki ja mikä on sellainen ruoka, jota et todellakaan syö?

No Comments

  • Maria

    Ihanan näköisiä paketteja! Meillä on joulupöydässä aina graavilohta, mätiä ja salaatteja, jotka on mulle kyllä ne suosikeimmat. Laatikoista taas en ihan niin kauheestti välitä, vaikka niitä täytyy silti aina vähän maistella…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *