Reissukuulumiset

Reissusta palasin tosiaan jo viime viikolla mutta väsymys, kiire ja flunssa on vieneet loman jälkeen kaikki voimat. Lomalta paluu arkeen oli juuri niin kamalaa kuin sen oletinkin. Kotona odotti kipeä lapsi ja manflusta kärsivä mies. Ensimmäinen yö kotona meni enemmänkin valvoessa koska tulin vasta 23.30 kotiin ja kuopus yski koko yön. Aamulla piti selviytyä töihin väsyneenä ja aikaerosta kärsineenä mutta siitäkin päivästä sekä viikosta selvisin ihan hyvässä hapessa.

Lomalla sain nukkua 10h yössä heräämättä ja päivisinkin tuli torkuttua altaan reunalla. Veljeltä tuli aikamoista kuittia mun väsymyksen määrästä ja siitä miten ihminen lähtee lomalle nukkumaan mutta se oli mun osalta se loman pointti. Saada nukkua pois univelkaa ja palata kotiin virkeenä. Alkuun meni pari päivää tottua tekemättömyyteen. Ei ole niin helppoa kääntää kytkin off-asentoon stressaavasta ja hektisestä elämästä. Olin alkuun jopa hieman turhautunut ja kiukku puski läpi. Olisin halunnut tehdä muutakin kuin maata altaan reunalla mutta onneksi jouduin pakosta makoilemaan siellä sillä parin päivän jälkeen fiilikset oli levolliset ja olin päässyt zen-tilaan. Ei haitannut vaikka ei ollut tekemistä vaan pelkkä makoilukin tuntui ihan hyvältä.

Kaiken kaikkiaan loma meni hyvässä tunnelmassa ja hyvässä säässä. Loman loppuessa parina iltana iski ukkoskuuro kunnon sateen kera mutta muuten mentiin +34 asteen lämmössä.

Menovinkkejä ym Thaimaan kulttuurista tehtyjä havaintoja tulen kertomaan lisää toisessa postauksessa sillä nyt kutsuu nukkumatti. Tämänkin päivän fiiliksistä kuntotestauksen ja kehonkoostumismittauksen parista tulossa postausta tällä viikolla.:)

Kuvissa lyhyt yhteenveto siitä mistä lomani koostui. Rakastan Thaimaan vihreää luontoa, kookosmaitoa, turkoosinväristä merta ja lämpöä!

Mitkä on  olleet teidän mieluisimmat matkakohteet? 🙂

No Comments

  • Kata

    Ei auta nämä tällaiset kuvat ja postaukset matkakuumeeseen mikä on voimistunut nyt parin päivän aikana ihan älyttömästi. Näyttää niin mahtavalta nuo kuvat! Mua ei ennen kiinnostanut Thaimaa pätkääkään mut nykyään oon alkanut haaveilemaan siitä että joskus pääsisin sinne. Koska just tuo mitä sanoit, turkoosi meri, lämpö ja vihree luonto!! Mieluisin matkani? No niitä on monia. Päällimmäisenä nyt mielessä Rodos jossa olimme syyskuussa, eka kertaa kävin ja rakastuin siihen oitis.:) Teneriffa on meidän vakiokohde ja sinne voisin aina palata!<3

  • Tiina | Parempia polkuja

    Minäkin ihastuin Thaimaahan viime vuonna ja sinne suuntaamme maaliskuussa jälleen ❤ Hih tunnistin itseni täydellisesti tuosta sun kuvauksesta miten turhautuminen "pelkkään olemiseen" puski läpi lomasi alkupäivinä. Mulla on sama juttu joka lomalla! Alkuun hirveä hönkä tehdä kaikkea ja loppua kohti osaa yhä vain enemmän olla paikoillaan ja tyytyväisenä 😉

  • Riikka

    Ihanan aurinkoisia kuvia! Joskus olisi kiva päästä käymään Thaimaassa. Tällä hetkellä mä niiin odotan meidän aussimatkaa ja sitä että oikeasti näkee pitkästä aikaa auringon kunnolla!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *