Bloggaajat Dotsissa

Turkulaiset bloggarit kokoontuivat torstai iltana ihan mahtavaan elämyskauppaan nimeltä Dots. Dots on rantautunut Turkuun Linnankadulle puolisen vuotta sitten. Heidän toinen liike löytyy Helsingistä Fredrikinkadulta. Pakko myöntää,että sen verran harvoin tulee Turun keskustassa pyörittyä varsinkaan Linnankadulla,että koko liike oli mulle täysin yllätys ja vieläpä ihana yllätys! Ihana sisustus ja mukavat myyjät, jotka esittelivät meille innoissaan liikkeen valikoimaa ja tarjosivat kuohuviiniä sekä pientä purtavaa.

Valikoimista löytyy tunnettuja kansainvälisiä brändejä kuten Balmuir, Edblad, Oxxo, Momosh. Sieltä löytyy niin vaatteita,laukkuja, koruja, kynsilakkoja, kenkiä, pyyhkeitä, astioita, sisustusesineitä eli melkeinpä mitä vain mitä nainen tarvitsee. Puhumattakaan raakasuklaasta ja ”teevalikoimasta” joka osottautuikin uutevalikoimaksi. Ostin lakritsin makuisen uutteen jota olen töissä lipittänyt koko perjantai päivän.  Kauppa on myös mitä oivallisin paikka käydä ostamassa lahja jos ei ole hajuakaan siitä mitä ostaisi.

Pakko mainita,että jos tykkää suosia ekojuttuja niin Edbladin valikoimista löytyy bambusta tehtyjä astioita, jotka siis maatuvat ajan kuluessa. Valikoimista löytyi myös kukkavaaseja, jotka on tehty televisioiden kuvaputkista kierrättämällä. Aika hulppeeta mitä kaikkea ihmiset keksivät kierrättää!

Kiitos Marille blogi-illan järjestämisestä ja Dotsin myyjille mukavasta illasta.:)

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *