Lisää lukemista

29 helmikuuta


Nyt kun meno tuntuu olevan rauhoittunut ja iltaisin jää joskus edes aikaa itselle niin haluaisin suosikkeihini lisää blogeja. Linkkaa kommenttiboksiin joko oma blogisi tai muuten vain hyvän blogin jota olet itse lukenut. Luen hyvin erilaisia blogeja, joten blogin aihe-alueella ei ole paljon väliä.:)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Http://katilonkasista.blogspot.fi
  Äiti, kätil, ompeluharrastaja. Aikuisten- ja lastenvaatteita, välillä terveysjuttuja kätilönäkökulmasta. Tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 2. - Pakkohan se on omaa blogia mainostaa :D eli: http://farragoblogi.blogspot.fi/ uutukainen blogi, kirjottelen päiväkirjamaista lifestyle blogia jossa asiat on aikalailla laidasta laitaan. Ja sitten tämä toinen blogi on sellainen, mihin itse törmäsin ja ihastuin heti! Käyhän kurkkaamassa osoitteessa: http://maailmanauraamukana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. http://mydogsandlie.blogspot.fi
  Blogini kertoo nuoren tytön elämästä ja pyörii pitkälti valokuvaamisen, treenaamisen, shoppailemisen sekä ystävien ympärillä :)

  VastaaPoista
 4. Heijastimien tanssia suojateiden yllä, nuoren aikuisen naisen ajatuksia tästä hetkestä ja menneisyydestä, elinympäristöstään ja niin hyvistä kuin ikävistäkin asioista ja sattumuksista.

  henriikka × 30 × joensuu × päiväkirja × ajatukset


  the reflectors dance above the crosswalk

  VastaaPoista
 5. Kirjotan blogia Jamaikalta opiskelijavaihdosta. Juttua löytyy jamaikalaisesta kulttuurista, paikallisesta opiskelijaelämästä, reissuista ympäri Jamaikaa yms :)
  www.miffas.com

  VastaaPoista

Like us on Facebook

Subscribe