Uusia juttuja

Mulla on sellainen olo, että tästä vuodesta tulee ihan mahtava. Alkuvuosi on lähtenyt käyntiin todella reippaasti ja kaikkea uutta juttua tuntuu tupsahtelevan lähes viikottain kalenteriini. Olen niin innoissani kaikesta tulevasta ja en millään malttaisi odottaa aina seuraavaan viikkoon.

Pääsin mukaan Helsinki city runin street teamiin 2016. Ihan huikea juttu ja kaikkein mahtavinta on toki päästä juoksemaan mutta myös se, että saa tutustua muihin juoksuharrastajiin ja bloggareihin. On tästä hommasta kyllä niin innoissani, etten malttaisi odottaa ensi viikkoon, jolloin on HCR teamin kick off Helsingissä. Samana päivänä on myös Go Expo-messut, jonne suunnittelin meneväni sillä otin koko päivän vapaaksi töistä.

HCR:n yhteistyön myötä tulee pari kisaa lisää tälle vuodelle. Toukokuussa puolikas HCR:ssä ja HCM elokuussa. Keväällä tulee juostua ensimmäinen kympin kisa Aurajoen yöjuoksussa ja toukokuussa vuoden ensimmäinen maraton Köpiksessä.  Kesällä en voi vain maata rannalla sillä syksyllä vasta se kunnon koitos tulee olemaan kun lähden yrittämään ultramatkaa (mikäli vain huomaan ajoissa ilmoittautumisen aukeavan :D).

Kisakalenteri alkaakin olla jo sitten siinä. Enää ei tarvitse pitää kuin sormet ristissä, että pysyn terveenä ja osallistumiset onnistuu. * Täytyy koputtaa puuta*, mutta lapsetkin alkavat olla jo sen verran vanhempia ettei ihan joka pöpö tartu, jolloin myös me vanhemmat säästytään aika monelta flunssalta.

Mites teidän maanantai on mennyt?:)

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *