Kolme kärpästä yhdellä iskulla

Eilinen päivä meni Helsingissä, hieman kiireessä tottakai vaikka kotoota lähdinkin ajoissa niin tilaisuudet menivät päällekkäin ja miehen auton navigaattori oli tottumattomalle hieman haastava. Turkulainen Helsingissä eksymässä. 😀

Go expo- messut oli ensimmäinen paikka, jonne piti suunnistaa ja messujen kiertämiseen olinkin varannut tarpeeksi aikaa, ehkä jopa liikaa kun olin yksin liikenteessä. Sainpahan juoda kahvin rauhassa ja nauttia gluteenittomasta omenaleivoksesta joita sai Helsinki cafesta ostettua. Namskis!  Messuilla oli paljon kaikkea tarjolla mutta sitä mitä itse olisin toivonut enemmän niin tietty juoksujuttuja; juoksuvaatteita ja lenkkareita. Vatsan olin saanut täyteen jo kaikilla maistiaisilla ja sillä omenapiirakan palalla, joten oli aika siirtyä seuraavaan tilaisuuteen.

I love me- messujen bloggaritilaisuus järjestettiin messukeskuksessa, jonne oli ilmoittautunut noin 45 ihmistä mutta paikalla ei tainnut ihan niin monta olla. Alkuun oli jutustelua ja pientä naposteltavaa.  Esittelyiden jälkeen mun oli aika siirtyä taas seuraavaan paikkaan. Harmittavaisesti jäi kaikki ideointi workshopit nyt ohi mutta onneksi oli pari tuntiaa aikaa ideoida yksikseen ajellessa illalla takaisin kotiin.

Illan viimeisenä menin vielä HCR street treamin 2016 kick off tilaisuuteen. Tiimissä on 19 ihmistä ja kyllä on ihan mahtava porukka kasassa.  Osaa juoksee omaksi iloksi, osaa kilpailee tosissaan ja osallaoli triathlon päälajina johon juoksukin osaksi kuuluu. Porukka on kaikenikäistä ja osalla oli pidempi juoksutausta ja osalla kuten mulla on vain muutaman vuoden kokemus tästä mukaansa tempaavasta lajista. HCR Street teamia voi ja kannattaakin seurata Instagramissa @hcrsreetteam jos kaipaa lisää treenimotivaatiota sillä sitä on luvassa koko kevään niin yhteislenkkien kuin jokaisen tiimiläisen treenikuvista. 

Hauskaa viikonloppua! 🙂


Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *