Yhteenveto viikon 12 treeneistä

Tämän viikon treenit meni kyllä luihin ja ytimiin. Yläkroppa on lähinnä tulessa ja on ollut pakko venytellä, että saan paikkoja auki.

Maanantaina oli juoksutreenit ja oltiin Paavo Nurmi stadionilla tekemässä sekä ratatreeniä, että mäkivetoja. Huippu siistiä! Olen viimeksi ollut joskus lähihoitaja koulun aikana juoksemassa radalla. Siitäkin on jo 13 vuotta aikaa. Mihin tää aika oikein menee? No jokatapauksessa radalla tehtiin vetoja tekniikkaa silmällä pitäen. Tuntuu, että multa puuttuu kokonaan räjähtävä lähtö. Tuntui, että olin ihan kömpelö. Sitten oli vuorossa ylämäkivetoja. Niin mun lemppareita. Enkä olisi ikinä uskonut sanovani näin mutta ne on jotenkin mukavia. Kyllä se tunti siinä taas vierähti todella nopeasti ja seuraavana päivänä tuntui takareisissä, että oli menty kovaa.

kesto 1h 8min
matka 7,28km
keskisyke 160
maksimisyke 192

Keskiviikkona olikin jännä päivä koska oli kahdet treenit peräkkäin. Ensiksi challengen treenit joissa oltiin puistossa tekemässä ”kuntopiiriä” pareittain.  Meille oli tehty eri pisteitä, joissa tehtiin mm. kahvakuulilla liikkeitä, heiteltiin palloa, tehtiin burpeita painoliivi päällä, ojentajadippejä painoliivi päällä sekä borzovilaisia. Mä olin ihan loppu jo näistä treeneistä.

kesto 1h 13min
matka 5,17 km
keskisyke 165
maksimisyke 93

Sitten oli vuorossa munanryöstäjäiset. Treenin nimi oli nin hauska, että pakkohan siihen oli osallistua. Näihin treeneihin saivat osallistua kaikki Vauhtisammakon ryhmissä olevat joten porukkaa oli paikalla paljon. Ensiksi jaettiin porukka 9 hengen joukkueisiin ja sitten saatiin arvoitus jonka vastauksen saatua oikein sai lähteä eteenpäin. Vartiovuorenmäellä treenit jatkui. Jokaisella joukkueella oli ämpäri jonne saatiin tehtäviä suoritettuamme suklaamunia. Kun kaikki suklaamunat oli jaettu joukkueille alkoi ryöstäminen. Jokaisen juostun kierroksen jälkeen sai varastaa jonkun muun ämpäristä kaksi suklaamunaa oman joukkueen ämpäriin. Siinä vaiheessa kun peli vihellettiiin loppujen lopuksi poikki niin jalat oli niin romuna,että hyvä jos pystyi liikkumaan. Hauskaa kyllä oli vaikka näin tätä kirjoittaessa kuulostaa lähinnä päiväkotilasten leikiltä. Meidän joukkue tuli toiseksi.:)

kesto 55min
matka 5,88km
keskisyke 171
maksimisyke 197

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *