Personal brainer + arvonta

Paljon puhutaan siitä miten ulkoisesti pitäisi näyttää hyvältä ja siksi monelta unohtuukin, että kaikki hyvä lähtee sisältäpäin. Kun mieli on tasapainossa on helpompi saavuttaa tuloksia myös ulkoisesti.

Kävimme tutustumassa Turussa sijaitsevaan Mieli-Hyvää Hyvinvointihuoneeseen parin bloggaaja kollegan kanssa. Ensiksi täytyy heti myöntää, etten tiennyt moisen paikan edes sijaitsevan Turussa.  Kyseisessä hoitolassa on mahdollista kokeilla mindfulnessia, valmennuksia/neuvontaa esimerkiksi stressiin, paino-ongelmiin, unihäiriöihin. 

Kiireisen päivän jälkeen oli aika absurdia tutustua rentoutumiseen koska mielessä pyöri noin tuhat asiaa mitä olisi pitänyt päästä tekemään heti. Minun on vaikea keskittyä ja rauhoittua, varsinkin vieraassa paikassa, joten voitte kuvitella mikä fiilis tuli kun paikan omistaja Samu kertoi, että saamme kokeilla rentoutusohjelmaa. Iiks ja jaiks! Oli kyllä kivaa kokeilla tuota neurosonicia ja uskon kyllä, että siitä on varmasti apua rentoutumiseen jos vain osaisi rentoutua vieraassa paikassa. Valittavana on sänky, jossa neurosonicin patja, nojatuoli tai divaani. Kuunneltavaksi saa rentouttavaa musiikkia kuulokkeista mikä auttaa kyllä itsellä. Toki musiikin voi jättää pois jos sen kokee ärsyttäväksi. Valittavana on divaani, nojatuoli tai sänky,jossa on neurosonicin värähtelevä patja. Itse sain kokeilla tuota nojatuolia, jonka olisi saanut ihan makuuasentoonkin mutta jätin selkänojan hieman ylös. Värähtely alkoi jalkojen alla ja siirtyi pikku hilljaa ohjelman edetessä ylöspäin kohti keskikroppaa. Hoito oli miellyttävä mutta toki pidemmästä ohjelmasta saisi varmasti enemmän hyötyä koska nyt menimme lyhyimmällä ohjelmalla eli sillä 10 minuutilla. 

kuvaNeurosonic perustuu matalataajuiseen lihas- ja kudosstimulaatioon. Stimulaatio on äärimmäisen rentouttavaa. Käyttöalueita ovat esimerkiksi erilaiset kivut, migreeni, jännityspäänsärky, puutuminen, tuntohäiriöt, unihäiriöt, verenkierron ja aineenvaihdunnan ongelmat, palautumisen nopeuttaminen, lihasjännitys, astma, vatsan toiminnan ongelmat, psyykkinen jännitys ja ahdistuneisuus. (Neurosonic)

Itse suunnittelin ottavani sarjahoidon palautumiseen toukokuussa puolimaratonin ja maratonin väliselle viikolle, jolloin kaikki apu palautumiseen on tarpeen.  Toki hoidosta on varmasti hyötyä mm. aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen ja stressin hallintaan mutta haluan testata nimenomaan palautumiseen liittyviä ohjelmia. Kerron sitten lisää kokemuksia kun olen vetänyt koko sarjan läpi.

Sain luvan arpoa lahjakortin Mieli-Hyvää hoitolaan neurosonic hoitoon. Voittaja voi valita haluaako käydä  5 x 10 min vai 3 x 25 min hoidot. Kerrohan kommenttikenttään miksi juuri sinun pitäisi voittaa lahjakortti niin olet mukana arvonnassa. Vastausaikaa on 8.5.2016 asti.

 

4 Comments

 • Anonyymi

  Teen sairaanhoitajan töitä ja tarvitsisin kyllä ehdottomasti lihaskipuihin ja muutenkin rentoutumiseen. tiiakemppi(at)hotmail.com

 • Toiveettodeksi

  Oispa ihana päästä rentoutumaan! Neljän lapsen kanssa oma aika on vähissä ja hammaslääkärikin tuntuu omalta ajalta 😀

 • Anonyymi

  Työt, opiskelut ja pienet lapset – riittääkö perusteluksi!?! ��

  -ainokainen

 • Scheherazade

  Tarvin jotain jossa saan kiinni jostain muusta kun jäytävästä huolesta, pelosta, kuolemantuskasta ja koti-ikävästä rakkainta kohtaan.

  Koska oon rakastanu. Koska rakastan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *