Treenikatsaus viikkoon 15

Viime viikolla tuli kuitenkin liikuttua ihan kivasti vaikka juoksukoulun treenejä jäi väliin kaikkien muiden menojen takia.  Aina harmittaa jättää treenejä väliin joista on maksanut mutta aina muita menoja ei saa sovittua niin,että ne sopisivat omiin aikatauluihin, jolloin on tehtävä kompromissejä. Miehen koulupäivät sotkivat viime viikolla myös treenejä ja näin ollen olimmekin vain yksissä juoksukoulun treeneissä.

Maanantai
Juoksukoulun treenit, joissa kevyemmän treeniviikon takia tehtiin mäkivetoja. Porukka jaettiin kahtia ja osa meni treenaamaan ylämäkijuoksua ja osa alamäkijuoksua jonka jälkeen vaihdettiin.  Ylämäkijuoksu oli taas leikkimielistä kisailua mutta hauskaa sellaista. Alamäkijuoksussa ohjaaja katsoi ja kommentoi kaikkien tekniikoita.

Matka 3,43km
Kesto 47:17 km
Keskisyke 150
Maksimisyke 189

Perjantai
Vapaapäivän kunniaksi kävin koiran kanssa juoksemassa perus lenkkimaastoissamme. Oli kiva huomata, että polut olivat kuivat, joten nyt voi hyvällä mielellä ottaa polkujuoksuunkin uudemmat lenkkarit. Olen säästellyt uusia ja käyttänyt huonoissa keleissä vanhoja lenkkareita, joilla ei ole enää niin väliä vaikka kastuisivat tai likastuisivat.  Koiralla oli tällä kertaa huonompi motivaatio kuin minulla ja Claudia oli enemmän perästä vedettävä kuin vetävä osapuoli.  Mun jalat olivat tosi jumissa ja aika kauan sain juosta ennen kuin juoksu alkoi kulkemaan. Pysähdyin jopa venyttelemään matkalla, että saisi jalat vetreämmiksi.

Matka 8,72km
Kesto 55:41 min
Vauhti 6:23min/km

Lauantai
Olimme lauantaina neljän muun Turkulaisen bloggaajat kanssa kokeilemassa ilma-akrobatiaa eli aerial silk tuntia. Ihan mielettömän hauskaa ja hissit miten raskasta. Kädet ja yläselkä on kunnon jumissa, mutta taas tuli se hyvä fiilis, että hei mulla on tämmöisiäkin lihaksia! Kyseinen tunti ottaa hyvin koko vartaloon sillä keskivartalon on oltava tikissä, jaloissa ja käsissään oltava voimaa, että jaksaa kiivetä, roikkua ja vetää. Hyvin monipuolinen lihaskunto tunti.

Kesto 60 min

Sunnuntai
Reipas kävely ystävän kanssa vesisateessa.  Samalla sai vaihdettua viikon kuulumiset ja ulkoiltua. Ennen lenkkiä tein vielä vähän lihaskuntotreeniä odotellessani ruuan valmistumista.

Matka 7 km

Lihaskuntoa 20 min
Vatsoja ja kahvakuulailua

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *