Ajatuksissa jo Kööpenhaminassa

Ollut taas sellainen alkuviikko, että hyvä kun itse on perässä pysynyt. Onneksi on keksitty helatorstai joka ihanasti keskeyttää työnteon yhdeksi päiväksi.  On ollut taas niin kiirettä töiden jälkeen,että tarkkaan on saanut miettiä mitä tekee kun kotiin pääsee, kuka syö mitäkin ja milloin pitää taas lähteä. Tällä viikolla on ollut treenit sekä maanantaina, tiistaina, että keskiviikkona joten aikaa mihinkään ylimääräiseen ei olisi ollut aikaa. Pakkaa on sekoittanut myös se,että autoni sain vasta tänään sen vietettyä viikon korjaamolla. Ei sitten ollutkaa mikään pikku juttu mikä piti korjata eikä siinä vielä kaikki vaan ensi viikolla homma jatkuu. :/ Onneksi silloin auto on korjaamolla vaan päivän ja siksi aikaa saan laina-auton.  Helpottaa kummasti kun on kaksi autoa käytössä!

Vaikka ohjelmaa on ollut ja niin ala- sekä ylämäkiä tällä viikolla niin nämä upeat lämpimät kelit kyllä ovat pitäneet mielen virkeänä.  On jaksanut hyvin mennä treeneihin kun tietää,että saa juosta ulkona auringon paisteessa.  Tällä viikolla on muutenkin ollut aika kovia treenejä ja nyt kropassa kyllä tuntuu,että on kolme päivää treenattu.  Viikon juoksutauon jälkeen jalat tuntuivat alkuun tosi pökkelöiltä mutta kyllä vaan ne siitä piristivät pitkin viikkoa. Huolenaiheenani on ainoastaan ollut uusi lääke jota joudun nyt kokeilemaan ja joka aiheuttaa nopealyöntisyyttä. Toisaalta se tuntuu tehoavan ongelmaani mutta kun minulla on muutenkin korkeat sykkeet niin nyt ne on treenatessa ihan pilvissä ja sen sitten huomaa olossakin.  Juoksuvedon jälkeen sykkeet palautuu myös hitaammin kuin aiemmin. On kuitenkin mukavampi juosta sykkeet pilvissä kuin pissat housuissa.;)

Juoksukoulukin loppuu ensi viikolla, joten kesä alkaa olla ihan lähellä.Kesää varten on jo tehty jonkinlaisia treenisuunnitelmia mutta kaikki riippuu vielä syksyn kisakalenterista.  Maratoniinkaan ei ole enää montaa viikkoa jäljellä, joten nyt viimeistään otan vastaan kaikki vinkit mitä tulee mieleen matkustaessa Kööpenhaminaan. Onko siellä jotain mitä pitää ehdottomasti nähdä? Tai joku ravintola mitä suosittelette? Onko hyviä shoppailumestoja? 🙂

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *