Miten tienata rahaa shoppailemalla?

Takki Veromoda /Paita Stadium / Farkut Kappahl
*Postaus toteutettu yhteistyössä Bonuswayn kanssa ja sisältää mainoslinkkejä*

Oletko jo kuullut ostohyvitys.fi nimisestä palvelusta joka on nyt muuttunut Bonuswayksi. Bonusway on siis ilmainen palvelu, jonka avulla voi saada rahaa takaisin verkkokauppa-ostoksista. Saadakseen rahaa takaisin verkko-ostoksista tulee vain muistaa kirjautua sisään Bonuswayhin ja klikata verkkokauppaan Bonuswayn kautta ennen ostosten tekemistä. Itse tilauksen teet verkkokaupassa kuten aina ennenkin. Kun siirryt verkkokauppaan Bonuswayn kautta, verkkokauppa tunnistaa, että olet Bonuswayn käyttäjä ja maksaa Bonuswayn myyntipalkkion tekemistäsi ostoksista. Tämän myyntipalkkion Bonusway jakaa kanssasi, jolloin saat omaa rahaasi takaisin. Bonusway maksaa bonukset lyhentämättömänä käteisenä pankkitilillesi kun bonusta on kertynyt 15 €.

Bonuswaysta löytyy verkkokauppoja ihan laidasta laitaan ja itselle ehkä tutuimpia ovat Nelly, Ellos, Vila ja Zalando.  Bonuswayn sivuilta löytyy myös alennuskoodeja ja alennusmyyntejä verkkokauppoihin, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Itseäni hieman harmittaa etten tajunnut varata Kööpenhaminan reissun hotellia Bonuswayn kautta sillä olisin saanut siitäkin kivat bonukset itselle takaisin. Hotels.com on yksi verkkokaupoista Bonuswayssa, jota varmaan tosi moni käyttää mutta ei vielä Bonuswayn kautta eli muista ensi kerralla reissua suunnitellessa mennä varaamaan hotellit Bonuswayn kautta. Muutaman hotellin kävin jopa tarkastamassa, että samat hinnat on jos varaa Bonuswayn kautta Hotels.comista taikka suoraan Hotels.comista.
Olenko ainut ketä ei ole vielä käyttänyt Bonuswayta?
<a href="https://www.bonusway.fi/10e/?source=partner&def=healthystyleofliving"><img src=" https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/s3bonusbay/static/images/banners/bonusway-fi-336X280.jpg"></a>

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *