Päivän positiiviset

Kuva Mari H

Sain itseasiassa Facebokin puolelta Marilta päivän positiiviset- haasteen, johon ajattelin tarttua nyt täällä blogin puolella koska asiaa olisi Facebookkiin kerrottavaksi todennäköisesti liian paljon eikä kukaan kavereista jaksaisi sitä lukea.

Tämä viikko on alkanut super hyvin viime viikonlopun reissusta ja maratonista huolimatta, sillä kroppa on palautunut todella hyvin. Jalat ei missään vaiheessa juuri kipeytyneet ja lapaluiden välinen jumitus on hellittänyt lihasrelaksanteilla, joten olisi jo fiilistä lähteä treenaamaan. Treenaamisen tällä viikolla kuitenkin estää kehokuuri joka aloitettiin eilen ja jossa pitäisi viikon välttää kovaa treeniä. Sunnuntaina joudun kyllä tekemään poikkeuksen, mutta muuten aion vain olla. Kehokuurista huolimatta olo on ollut hyvä vaikka pelkäsin, että kahvin puutteesta iskee päänsärky mutta ilman päänsärkyä on menty ainakin muutama päivä. Hieman myös mietitytti jos kyseisessä kehokuurissa syödään liian vähän tms, että miten sitä jaksaa tehdäkään mitään mutta munsta tuntuu, että syön jatkuvasti jotain.  Jatkuvasti saa olla päivän ruoka-ohjelmasta katsomassa, että joko taas pitää syödä jotain. Kerrankin näin päin eikä tarvitse olla millään ”kitudieetillä”.  Kehokuurin etenemisestä tulette varmasti kuulemaan lisää myöhemmin.

Rakastan aurinkoa ja hellettä. On ihanaa maata töitten jälkeen pihalla biksuissa ja vaan nauttia tästä lämmöstä. Auringon ja lämmön myötä myös pihalla on alkanut tapahtua, sillä kaikki on niin ihanan vihreää, kukat ja hedelmapuut kukkivat. <3

Olen myös täpinöissäni tänään saamastani sähköpostivahvistuksesta, että päästään lokakuussa juoksemaan ultramatkaa Vaarojen maratonille.

Leivoin marenkeja esikoisen kerhotädeille viemiseksi huomiseen kevätjuhlaan ja ne onnistuivat.  Olin ihan satavarma,että ne menisivät mönkään kun kiireellä niitä tein. Maistaa en tietty voi mutta onneksi lapset voivat toimia koemaistajina, sillä niiltä saa kyllä hyvin suoran palautteen.

Sellaista tänne, mitäs sulle kuuluu? 🙂

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *