Sano se leivällä

Olen mukana Indiedaysin ja Vaasan Taika Sano se leivällä-kampanjassa.

Kyseisessä kampanjassa on tarkoitus kertoa tunteista leivän muodossa. Tiesin heti kenelle ja millaisella leivällä halusin tunteistani kertoa.  Nimittäin miehelleni. En ole yllättänyt miestäni kertaakaan koko seurustelumme aikana tarjoilemalla aamiaisen sänkyyn.  Halusin yllättää juuri hänet siksi, että hän on aviomieheni, paras ystäväni, lasteni isä ja mitä parhainta lenkkiseuraa.

Tein aikuisen makuun olevan leivän, jossa täytteenä voita, graavilohta, punasipulia, smetanaa ja ruohosipulia koristeeksi. Kauraleivän valitsin aika pitkälti omien makumieltymysten mukaan vaikka miehelleni leivän, sillä kauraleivässä on omenanpaloja ja auringonkukansiemeniä. Halusin tietää miten nuo maut sopivat yhteen. Vaasan taika herkku kauraleipä maistui miehelleni hyvin  ja onneksi olin tehnyt leipiä kaksin kappalein niin hän sai santsattua.

Kampanjaan kuuluu myös ihan mahtava kilpailu, johon Te lukijat voitte osallistua. Julkaise Instagramissa oma leipäkuvasi siitä miten sinä muistaisit rakkaitasi herkullisella leivällä. @Vaasan_leipomot arpovat Instagram-tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai ja voittajat palkitaan herkullisin eväskorein. Merkkaa Instagram-kuvat hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot.

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *