Summer vibes

Voiko enempää enää kesältä tuntua? Huomennahan tosin jo onkin kesäkuun ensimmäinen päivä, joten syytäkin olla kesäinen fiilis. Toivottavasti nämä mahtavat helteet eivät ole vain silmänlumetta ja ole jo ohi ennen viikonloppua, sillä silloin vasta olisi kunnolla aikaa nauttia. Töiden jälkeen illat menee niin nopeasti ettei juurikaan ehdi kuin pihalle hetkeksi ja sitten onkin aika laittaa seuraavan päivän ruuat valmiiksi,  tehdä iltapalat, käydä suihkussa ja nukuttaa lapset. Se mikä on ollut kyllä ihan mahtavaa huomata, on se energian määrä kun on niin valoisaa. En malttaisi mennä millään nukkumaan iltaisin mikä sitten kostautuu aamuisin.

Näillä keleillä ei tahdo löytyä mitään muuta mukavaa päälle pantavaa kuin bikinit ja se on varma kesän merkki. Töissä ei voi bikineissä voi olla, joten työpäivä on kärsittävä kuumassa toimistossa kunnon vaatteissa mutta auta armias kun pääsee kotiin niin lähtee vaatteetkin. Hellemekkoja pitäisi selvästi ostaa lisää vaatekaappiin.

Lapset ovat odottaneet saavansa uima-altaan pihalle ja oli se suuri päivä, jolloin uima-allas kannettiin pihalle ja täytettiin. Voi sitä onnen ja kiljunnan määrää. Auttamisen halu kumpusi heistä ja jatkuvasti kuului ” joko voi mennä”.  Vesi oli kuitenkin jääkylmää tullessaan suoraan kaivosta, joten into laantui hetken päästä ja uima-allas vaihtui sisäleikkeihin.

Itse nautin pihalla lukien ultramaraton kirjoja ja lasten touhuja katsellen. On niin mukavaa kun saa vain olla hetken ja maata omissa ajatuksissaan. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *