Tomaatti- mozzarella- leivät

Olen mukana Indiedaysin ja Vaasan Sano se leivällä-kampanjassa, jossa tunteita kerrotaan leivän muodossa. Sinäkin voit osallistua kampanjaan kuuluvaan kilpailuun julkaisemalla Instagramissa oma leipäkuvasi siitä miten sinä muistaisit rakkaitasi herkullisella leivällä. @Vaasan_leipomot arpovat Instagram-tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai ja voittajat palkitaan herkullisin eväskorein. Merkkaa Instagram-kuvat hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot.

Tunteita voi herättää monella tavalla enkä usko, että on vain yhtä ja oikeaa tapaa ilmaista tunteita.  Ruoka on muunmuassa sellainen asia joka herättää aina ihmisissä tunteita; joko hyviä tai huonoja.  Omat makumieltymykset eivät välttämättä mene yhteen jonkun muun makumieltymysten kanssa ja siksi vaihtoehtojakin on nykyään paljon niin kaupoissa kuin ravintoloissakin. Halutaan miellyttää kaikkia ja yrittää löytää kaikille se vaihtoehto joka herättää ne kaikista parhaimmat tunteet eli rakkauden tunteet. Kyllä vaan ruokaankin voi rakastua, on se vaan välillä niin hyvää.:)

Tunteella tehdyt leivät pääsivät tällä kertaa lasteni maisteltavaksi ja valitsin tumman täysjyvä taikaleivän, koska halusin tarjota maukasta leipää tomaatin- ja mozzarellan kanssa. Tumma täysjyvä taika on leivottu täysjyvävehnästä ja -rukiista ja leivässä on myös siemeniä, jotka antavat kivaa suuntuntumaa.  Lapset ovat siitä helppo kohde tehdä ruokaa, että he joko tykkäävät tai eivät tykkää, sellaista välivaihtoehtoa ei juurikaan ole. Leipäni tekivät kauppansa, joten uskon leipien olleen hitti hudin sijasta.  Äiti on onnellinen koska lapset tykkäsivät ja lapset ovat onnellisia saadessaan hyvää ruokaa.  🙂

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *