5 syytä hymyyn

Viime viikot ovat menneet hymyssä suin, sillä niin paljon mukavia juttuja on tapahtunut ja tapahtumassa. Vaikka kyseessä onkin ollut aika arkipäiväisiä asioita niin olen pystynyt nauttimaan näistä pienistä jutuista. On mukavaa huomata vanhetessaan, ettei mukavien juttujen tarvitsekaan olla enää mitään maata järisyttäviä asioita vaan hymyn saa aikaan ihan arkipäivän ilotkin.

Olemme käyneet yhdessä koko perheen kanssa juoksemassa mäkeä ylös alas. Lapset ovat olleet innoissaan päästessään mukaan juoksemaan ja ovat jaksaneet meidän mäkivetojen ajan juoksennella ympäriinsä. On ihanaa nähdä lasten kasvavan sillä he pystyvät itse osallistumaan enemmän tekemisiin ja kun joka asia ei aiheuta enää itkupotkuraivareita niin heitä on myös mukavaa ottaa mukaan.

Vihdoinkin vaaka näyttää minun olevan normaalipainoinen. Kehokuuri on tuonut tulosta ja kolmessa viikossa paino on tipahtanut ihan kivasti alaspäin. Siitä, että vaatteet tuntuvat kaikki löysiltä ei voi olla kuin iloinen. Salaa haaveilemani tavoitepaino on enää parin kilon päässä ja sinnehän päästään.

Hyvä olo! Kehokuurin ansiosta en ole syönyt suolaa enkä sokeria kuin kahdesti viimeisen kahden viikon aikana. Eilen sorruin maistamaan taikinaa  kun leivoin keksejä ja hampaisiin takertui se kamala tahmainen olo, jota en ole tuntenut nyt kehokuurin aikana.  Hampaat oli heti pestävä ja taas tuntui raikkaalta.  Tajusin, että kuurin ansiosta sokeri ja suola tulee pysymään poissa ruokavaliostani pidempäänkin, sillä haluan pitää tämän hyvän olon.

Uusi mekko ja kengät on kyllä niin suuri syy hymyyni ja lauantaina saan vihdoin pukea ne ylleni kun vietämme mieheni syntymäpäiviä. Minulla oli päässä visio siitä mitä haluan pukea ja pikku hiljaa palaset ovat loksahtaneet paikoilleen. Enää puuttuu laukku jonka käyn huomisen lomapäivän aikana ostamassa (jos löydän mieleisen,muuten mennään vanhalla).

Innostus bloggaamiseen on huipussaan. On ollut mahtavaa saada mukavia yhteistyötarjouksia ja näiden takia postaus aiheetkin ovat tuplaantuneet luonnoksissa. Olen todella iloinen ja onnellinen siitä, että blogiani luetaan ja minulla on jokin syy kirjoitella tätä blogia. Toki se on minulle yksi väylä kirjoitella omia tuntemuksia mutta kyllähän sitä kirjoittaa myös siksi, että joku muu saisi blogistani jotain irti.

Iloitkaa ja nauttikaa elämästä. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *