Eilisen asu

Eilen oli ihan mahtava päivä, sillä kokoonnuttiin isommalla joukolla ystäviä juhlistamaan mieheni synttäreitä. Olin pitänyt perjantain vapaata töistä, jotta ehdin saada kaikki tarjottavat tehtyä mutta silti tuli kiire sillä vieraiden tullessa laitoin vielä tarjottavia esille. Halusin tehdä tarjottavat itse koska ruuat on yleensä se asia joka jää ihmisten mieleen erilaisista juhlista. Isäni oli savustanut kalat mutta muuten teimme kaiken itse ja tarjottavat saivatkin kivasti kehuja.

Olimme vuokranneet mökin kotimme läheltä, jonne kaikki vieraat mahtuisivat sekä oli myös mahdollisuus mennä saunaan ja pulahtaa pihalampeen.  Osa miehistä kävivätkin saunassa ja mieheni ainakin kävi uimassa.  Paikka oli kiva ja jos olisi ollut lämpimämpi ilma niin pihalla olisi ollut mukava istuskella aurinkoa ottamassa. Tuulisen ja kylmän sään takia kuitenkin kaikki viihtyivät sisällä jutustellen.

Juhla-asuksi valikoitui Onlyn farkkutunika, joka oli mukavan tuntuinen päällä ja kivan rento. Kengät olin tilannut Nellystä ( löytyvät täältä ) ja yllätyin todenteolla niidenkin mukavuudesta. Koko illan jaksoin hengata ne jalassa ja baarissakin tuli tanssittua päivän päätteeksi. Laukku ja korut on Glitteristä, jotka kävin vielä viime hetkellä perjantaina ostamassa.

Oli kyllä kiva järjestää pirskeet mutta ihan huippua on se,että arki alkaa. Aikamoista menoa ja stressiä on ollut viime viikkoina kun olen yrittänyt kaiken saada tehtyä ajoissa. Muistiin ei ole ollut luottamista ja lappusia on tullut kirjoitettua viikon aikana useammin kuin koko elämäni aikana. Nyt juhlat on kuitenkin juhlittu ja kiitos kuuluu ystäville, jotka pääsivät kanssamme juhlimaan ja teitte illasta mukavan. 🙂

* Postaus sisältää mainoslinkin*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *