Hii-o-hoi Tamperelaiset ja lähiseutu

Kuva

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna juostaan Tampereen countryside marathon Teiskon kauniissa miljöössä.  Yli puolet reitistä koostuu metsä- ja hiekkateistä, mikä on ihan mahtava asia sillä niin paljon kaikista juoksukisoista juostaan asvaltilla, että kaikki maastossa juostavat kisat tuovat vaihtelua.  Reitti polveilee pohjoismaiden ainoan sisävesivuonon ympäristössä joten matkan varrella on nousuja ja laskuja.  Jos tasainen asvalttijuoksu tuntuu tylsältä niin tässä kisassa maraton on varmasti astetta haastavampi ja mielenkiintoisempi. Matkavaihtehtoina on tosiaan maraton, puolimaraton ja Myllyn lenkki (12 km).

Itse menen tapahtumajärjestäjän kutsumana juoksemaan Myllyn lenkin. Minua olisi kovasti kiehtonut juosta kokonainen mutta koska lähdemme koko perheen voimin liikkeelle ja käymme samalla reissulla varmaan Särkänniemessä niin perheen ei tarvitse odotella minua montaa tuntia.  Mukavaa saada kannustusjoukot mukaan paikan päälle. Maraton matka olisi senkin vuoksi kiinnostanut koska siinä juostaan vain yksi reitti yhden ainoan kerran.

Papahtuman kisakeskus sijaitsee Tampereen Viitapohjan kylässä Viitaniemen tilan mailla, osoitteessa Kaakkolammintie 5 Tampere.  Maratonin lähtö on klo 12.00 ja puolikkaan sekä Myllyn lenkin lähtö klo 13.00.  Itse tykkään, että lähtö on mahdollisimman aikaisin aamulla mutta koska meiltä Tampereella kestää ajaakin jonkin aikaa niin ei haittaa tässä tapauksessa yhtään,että lähtö on vasta päivällä. Ehtii siinä sitten syömään kunnon aamiaisen ja lounaankin ennen juoksua. Täältä voi käydä katsomassa kisareitit.

kuva

Kisojen jälkeenkin on tapahtumaa luvassa kun klo 19.00 starttaa Viitapohjan iltamat eli juoksutapahtuman jatkot (Etkot jokainen pitäköön itse. :D).

*Postaus toteutettu yhdessä juoksemaalla kanssa*

Kuka muu on tulossa juoksemaan kyseiseen tapahtumaan? 🙂

No Comments

  • Marika /Hirveetä menoa

    Moikka Susanna!

    Täällä ilmoittautuu yksi TCM:lle lähtijä. En ole vielä varma juoksenko Myllyn lenkin vai puolimarathonin, aika näyttää. =) Siellä siis nähdään! =)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *