Purjelautailu

Maanantaina oli sovittu mieheni ja hänen kaverinsa kanssa, että mennään kokeilemaan purjelautailua. En ollut maanantaina töiden jälkeen kovin innostunut asiasta. Viikonlopun jäljiltä olin aivan loppu ja olisin vain halunnut nukkumaan. Tuntui, että vuorokauden kun olisi saanut nukkua niin olisin voinut kyetä tekemään mitä vaan. Menimme kuitenkin Ruissaloon jonne ohjaaja oli myös tulossa meitä opettamaan. Siinä rannalla kun seisoin ja katsoin kahden muun naisen purjelautailua niin alkoi pelko hiipiä, että mun lautailusta ei tuu mitään. Käytiin rannalla läpi tekniikkaa ja välineitä.

Epäileväinen ilme. 😀

Siinä vaiheessa kun päälle piti pukea märkäpuku ei voinut enää jänistää sill puvun pukemiseen meni jo oma aikansa.  En ollut ennen pitänyt märkäpukua päällä joten en tiennyt tuntuuko vesi kylmältä sen läpi ja onko siinä helppo liikkua. Astuessani veteen tuntui jaloissa hetken kylmyys läpi märkätossuista huolimatta mutta muuten itse puvun läpi ei kylmä vesi tuntunut.  Olin 99% varma siitä, että koko aika kuluu laudalle kiipeämiseen ja siellä pysymiseen mutta ei sentään. Laudalle kiipeäminen oli helppoa ja sielläkin pysyin pystyssä mutta sitten kun purjeen sai ylös ja tuuli otti siihen kiinni niin se oli vain menoa kohti vettä. Useamman treenikerran jälkeen sain jopa mentyä tuulen mukana hetken aikaa. Oli mahtava tunne kun onnistui. Oletin lajin olevan niin vaikea ettei sitä todellakaan oppisi yhdellä treenikerralla.  Saimmekin kehuja, että olimme hyviä oppilaita kun pystyimme keskittymään kuuntelemiseen sekä tekemiseen samaan aikaan.

Tämä oli kyllä ehdottomasti tämän kesän hauskin treenikokeilu ja toivottavasti ei jää vain yhteen kertaan!

No Comments

  • Jenna

    Vitsit näyttää kivalta 😀 En kyllä tiedä uskaltaisinko. Rakastan merta ylikaiken, mutta jotenkin se on samalla todella pelottavaa..

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *