Valossa vapaana hyvinvointitapahtuma

kuva

Miltä tuntuisi rauhoittua näissä maisemissa kuunnellen omaa kehoa ja rentoutua? 

Levillä Hullu Poro centerissä järjestetään 1-3.7.2016 Valossa vapaana hyvinvointitapahtuma, jossa keskitytään kehon ja mielen hyvinvointiin.   Kolmen päivän aikana on mahdollisuus osallistua inspiroivien esiintyjien luennoille ja työpajoihin.

Sanna Anttosen  luento ja työpaja ”Kuka johtaa sinun elämääsi?” kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta sillä life coaching pohjautuu urheiluvalmennuksessa käytettyihin työkaluihin. Mielen voimaa ja harjoittamista on käytetty urheilun parissa jo pitkään. Samoja oppeja pyritään hyödyntämään omien tavoitteiden saavuttamisessa ihan normaali arjessakin.  Kirjoitin jokunen aika sitten postauksen tahdonvoimasta ja mielenlujuudesta ( Luja tahto ) treenaamisessa.  Life coaching on juurikin sitä millä voidaan treenata mielenhyvinvointia ja jonka avulla saavutetaan ne parhaimmat treenivireydet ja mielentilat.  Jotkut osaa tämän ihan itse mutta joillekin voi olla hyvä pyytää apua, varsinkin jos tuntuu ettei tiedä mistä aloittaa ja mitä tehdä. 

kuva

Paikalla on myös näytteilleasettajia kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin aloilta.  Tapahtumassa on myös useita hoitopalveluita tarjoavia yrityksiä. Ihanat hoidot esittäytyvät tapahtuman alussa pe klo 12:30 Ravintola Taivaassa ja varaukset kaikkiin hoitoihin tehdään suoraan palvelun tarjoajalle.  Täältä voit käydä katsomassa mitä hoitoja on tarjolla.  Hoidot ei olekaan niitä ihan tavallisimpia kasvohoitoja yms sellaisia joihin olemme tottuneet vaan nyt olisi mahdollisuus kokeilla vaikka reiki- tai energiahoitoa tai vaikkapa rumpurentoutusta.

Lappi on minulle täysin tuntematonta aluetta sillä olen käynyt vain Rovaniemellä joskus pienänä lapsena vanhempien kanssa tehdyllä kesälomareissulla. Ensi viikonloppuna suuntaamme kohti Lappia ja pääsen näkemään Lapin upeuden ihan livenä.  Odotan reissuamme niin paljon, että toivon viikon menevän nopeasti. Autolle matkustaminen on siitä kivaaettä voi poiketa suunnitellustakin matkasta muualle jos sitä tuntuu ja matkalla mieli muuttuu siitä mitä haluaa nähdä tai kokea.

Onko teillä antaa vinkkejä missä Lapissa kannattaa käydä?  Mitä paikkoja suosittelette nähtäväksi Suomessa?

No Comments

  • Anonyymi

    Sama suunta ensi viikonlopulle. 🙂

    Lappi on uskomaton paikka. Käsivarren lappi on maastoltaan niin erilaista, että sinne Saanan kupeeseen kyllä tekee mieli aina lähteä, kun on kerran käynyt. Monien ns. keskittymien lähettyviltä löytyy upeita paikkoja – juuri kesäaikaan. Kannattaa miettiä vaikkapa Pakasaivoa, Pallasjärven punaisenhiekan ranta, Isokuru, Pyhäkuru.. Löytyy! Ylläksen, Pallaksen, Levin, Saariselän, Inarin, Luoston, yms. lähettyviltä löytyy vaikka mitä.

  • Jenna

    Reiki- ja energiahoidot kuulostavat mun korvaan aivan huuhaalta 😀 En ole koskaan uskonut mihikään tuollaiseen, joten olisi kyllä kiva kuulla kokemuksiasi jos testaat jotain sellaista.

    Lappi on kyllä ihana! Oltiin viime vuonna road tripillä pohjoisessa ja pydähdyimme silloin pikaisesti Kittilässä. Leviltä oli ainakin mahtavat maisemat <3 Haaveilin vähän tänä vuonna vastaavasta reissusta, mutta taisi jäädä Kuopio pohjoisimmaksi paikaksi 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *