Viikon 24 treenit

Viime viikon treenimäärällä ei ylpeillä  mutta tein sentään jotain järkyttävästä väsymyksestä huolimatta. En tiedä mikä ihme väsymys iski mieheni synttärijuhlien jälkeen mutta viime viikko meni jotenkin ihan koomassa. En tahtonut millään jaksaa tehdä mitään ja mieluiten olisin vaan maannut paikoillani mutta koska se ei tule kuuloonkaan niin pakotin itseni tekemään asioita (kotitöitä, treenejä jne. ). Nukuin keskiviikkona 11,5 tunnin yöunet jonka jälkeen olo vähän koheni. Osa väsymyksestä johtui varmasti kehokuurista ja vähäisestä hiilarimäärästtä koska palattuani normaaliin ruokavalioon olo kohoni ja olen jaksanut paljon paremmin.

Maanantaina olimme tosiaan kokeilemassa purjelautailua mikä oli ihan mielettömän kivaa. Tälle viikolla ei saatu enää järjestettyä purjelautailua meille mutta ensi viikolla toivon mukaan onnistuu.

Torstaina oli fitdog treenit. Tällä kertaa harjoiteltiin doboilua mikä oli ihan uutta mulle sekä meidän koiralle. Koska dallumme ei ole juurikaan herkkujen perään muuta kuin kotona niin senhän teisi miten vaikeaa tulee olla saada koira tekemään ”temppuja” saati kiipeämään jumppapallon päälle. Ei siitä meidän kohdalla tullutkaan mitään. Onneksi koirat pistettiin aina välillä sivuun jolloin me ohjaajat jumpattiin pallojen kanssa niin sai kunnon keskivartalotreeniä. 45 minuuttia doboiltiin jonka jälkeen siirryttiin vielä ulos juoksemaan ja tekemään lisää lihaskuntoa.

Näin ne taitavat tekee…
…ja näin ne joita ei kiinnosta koko touhu!

Sunnuntaina kävin juoksemassa Claudian kanssa 7,2 kilsan lenkin. Juoksu kulki hyvin ja fiilis oli todella hyvä koko lenkin ajan. Kertaakaan ei käynyt mielessä, että vihaan juoksua.:D

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *