Suppailemassa

Kävimme viime viikolla mieheni kanssa ensimmäistä kertaa elämässämme suppailemassa. Sup rental järjesti 90 minuutin suppailu retken Turun Ruissalossa. Sää oli mitä upein, aurinko paistoi ja oli lämmintä vaikka olimme merellä.  Ei olisi voinut keli paremmin osua tämmöselle reissulle!

Alkuun meni hetki ennen kuin uskalsi luottaa itseensä ja lautaan mutta kyllä se luottamus sieltä pikku hiljaa tuli. Ensimmäisten aaltojen osuessa lautaan tipahdin veteen. Lähinnä nauratti, että tässäkö on loppu tulos.:D Saimme kokea vähän kaikenlaista tuulta matkalla, mikä välillä helpotti suppailua mutta välillä taas sai ristiaallokossa melan kanssa heilua kuin hai olisi juuri saamassa kiinni laudasta. Hauskaa se oli vaikka jalat ja kädet olikin puhki kun pääsin rantaan. Varpaat oli tunnottomat kun olin niin kovin jännittänyt jalkoja lautaa vasten.:D

Kuopus oli kummitätinsä kanssa polskimassa rannalla meidän suppailun ajan ja näin kuopuskin pääsi testaamaasn suppailua. Ensiksi hymyilytti ja sitten pääsi itku kun alkoikin pelottaa.

Yllätyin miten hauskaa suppailu oli. Pelkäsin ehkä vähän sitä,että laji olisi liian tylsä ja hidastempoinen mutta siinähän sai hyvin rentouduttua ja ajatukset vaan hävisivät päästä. Oli ihana vain olla, nauttia merellä olosta ja lämpimästä säästä.  Jos kukkarossa olisi yhtään ylimääräistä niin kävisin kyllä niin lautakaupoilla ja hankkisin sup-laudan vanhempieni luokse, sillä saaristossa tuollaisella olisi niin ihana tutkia saaria. 🙂

Olettekos käyneet suppailemassa? Mitä tykkäsitte?

No Comments

  • Jonna / Lenkkareiden viemää

    Kokeilin jokunen viikko sitten suppailua ja totesin, että meno laudalla on yllättävän helppoa ja sen lisäksi vielä kivaakin. Oma lauta on haaveissa, mutta ainakin se on varmaa, että uudestaan pitää suppausta päästä kokeilemaan – omalla tai lainalaudalla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *