Treenikatsaus viikkoon 26

Maanantaista torstaihin suurin osa vapaa-ajasta meni tavaroiden pakkaamiseen ja asioiden hoitamiseen. Perjantaina oli treenien osalta myös lepopäivä, mutta peppulihakset olivat kovassa käytössä kun työpäivän jälkeen istuin autossa 12 h.

Lauantaina juoksin muutaman kilometrin Levin poluilla ja samalla sain testattua Salomonin maastokenkiä. Kovaa joutui juoksemaan ettei hyttyset syöneet elävältä, sillä niitä oli ihan mielettömästi. Varsinkin kun oli hikinen niin hyttyset oikein imetyivät lähettyville.
Matka 2,48 km, keskivauhti 6,31min/km, kesto 00:16:11.

Sunnuntai aamulla kävin kävelemässä Levin eturinteen ylös pari kertaa ja juoksin alas. Tällä kertaa mäkivetoja näin päin koska mäki oli niin pitkä ja jyrkkä, ettei ylöspäin pystynyt juoksemaan ( ainakaan minun kunnollani). Alaspäin oli mukava juosta ja samalla testata maastojuoksukenkien ominaisuuksia märällä heinikolla.  Jalkoihin sai myös hieman erilaista tuntemusta kun juoksi alaspäin eikä tunkannut mäkeä ylös.
Matka 3,62 km, keskivauhti 14,03 min /km, kesto 00:50:52.

Viikko meni kevyellä liikkumisellamutta paino oli silti laskenut matkalla.  Mäkitreenillä sai jalkoihin  tuntemusta, että jotain on sentään tullut tehtyä.  Enemmän olisi pitänyt ehtiä juoksemaan ennen lomamatkalle lähtöä mutta ei vain ehtinyt.  Lihaskuntotreenitkin jäivät tällä viikolla kokonaan kun samanana päivänä piti saada auto saatettua junaan ja siellä pitäisi olla pakattuna kaikki mukaan tarvittavat tavarat.  Otetaan seuraavalla viikolla menetetyt juoksukilometrit kiinni sillä maratoniin on enää viitisen viikkoa aikaa. APUA!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *