Katsaus viikon 30 treeneihin

Viime viikon tavoitteena oli juosta 50 kilometria viikon aikana mutta saldoksi jäi laihat 36,21 km. Mikä toki sekin on enemmän kuin mitä olen koko kevään aikana juossut viikon aikana tai edes kahden viikon aikana. Tulevan viikon tavoite pysyy samoissa kilometrimäärissä eli 50 kilometriä pitäisi juoksua saada juoksukelloon tallennettua. Eihän se periaatteessa ole mikään kova tavoite mutta aikaa vievää. Illat pitää miettiä tarkkaan, että on pari tuntia vapaata aikaa lähteä tallustelemaan poluille. Ja koska mies juoksee myös saman tavoitteen kanssa niin illoista suurin osa kuluu juoksun parissa toisen aina vahtiessa lapsia.  
Olen pidentänyt lenkkejä ja juossut kaikki lenkit metsäpoluilla ja hiekkateillä. Koira on ollut lämpimästä säästä huolimatta mukana sillä sekin on taas päässyt juoksun makuun. Kun puen juoksuvaatteita päälle niin alkaa semmonen hännänheilutus ja syliin kiipeäminen, että pakkohan  se on ottaa mukaan. Hyvin koira on jaksanut juosta mun hitaan tahdin mukana vaikka välillä sää on ollut todella lämmin vaikka iltasella on juoksemassa oltukin.
Lauantaina olin juoksemassa Tampere countryside marathonissa Myllyn lenkin. Siitä voit lukea tästä postauksesta. 
Maanantai juoksu  11,04 km, kesto 1:25:42, keskivauhti 7:46 min/km, keskisyke 162, maksimisyke 184
Keskiviikko juoksu 12,84 km, kesto 1:34:08, keskivauhti 7:20 min/km, keskisyke 161, maksimisyke 185
Lauantai juoksu 12,33 km, kesto 1:24:09,keskivauhti 6:50min/km, keskisyke 181 ja maksimisyke 197
Sunnuntai 4,30 km rauhallista kävelyä, jotta selkä ja reidet eivät menisi enemmän jumiin.  Paikallaan en pysty olemaan sillä silloin oireet ja jumitukset vain pahenevat, mutta kestivät hyvin tuon rauhallisen lenkin kävellen. Venyttelyä ja rullailua tuli myös illalla tehtyä olon parantamiseksi. 
Mitäs sun viikkoon kuuluu? Lähtikö maanantai hyvin liikkeelle? 🙂

No Comments

  • Jenna

    Vitsi mä haluan taas juoksemaan. Reissun ja flunssan takia melkein kaksi viikkoa ollut taukoa, en muista milloin olisi ollut yhtä pitkä tauko.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *