Maailman hauskin juoksutapahtuma

28 elokuuta

Postauksen otsikon sanoin kuvataan uudistunutta väriestejuoksu Color Obstacle Rush tapahtumaa, jonne pääsin osallistumaan järjestäjän kutsumana. Oli kyllä hienoa päästä katsomaan mitä kaikkea hauskaa ovat reitille osanneet keksiä.  Tapahtuman nettisivuilla kerrotaan, että heillä on tänä vuonna täysin uusia ilmatäytteisiä esteitä liukumiseen, pomppimiseen, kierimiseen, törmäilemiseen sekä värjäytymiseen. Kuulostaako tylsältä? No ei mun mielestä jos vertaa maratonin juoksemiseen, jossa tallot maantietä seuraavat 42 kilometriä. Siihen tarpomiseen nähden voin kuvitella, että tämä tapahtuma on ratkiriemukas eikä tarvitse pelätä tylsistyvänsä sillä itse matkakin on vain 5 kilometrin mittainen.

Tämä oli ensimmäinen  kerta kun olin väriestejuoksutapahtumassa, joten minkäänlaista kokemusta ei ole tämän tyyppisestä tapahtumasta.  Pari muutakin Turkulaista bloggaajaa oli tulossa samaan lähtöön, joten olimme sopineet treffit portin läheisyyteen. Kivaa, ettei tarvinnut olla siellä yksin.  Lähdimme alkujumpan jälkeen lähtöalueelle ja pääsimme ensimmäisinä juoksemaan. Hävitin jo ensimmäisen esteen aikana Marin ja Victorian. Hetken aikaa odottelin mutta sitten kävi mielessä,etä ehtivätköhän he jo mennä joten lähdin minäkin jatkamaan matkaa. Esteitä tuli ja meni. Hetken päästä huomasin ettei edessäni ollutkaan enää ketään, joten himmasin vauhtia vaikka missään vaiheessa en kovaa edes mennyt. Kaikilla esteillä ei oltu ilmeisesti varauduttu siihen,että juksijoia tulisi  niin nopeasti sillä hetken aikaa saatiin yhden miehen kanssa odotella, että vesi-ilmapallot olivat täytetty ja saimme tietää mitä meidän kuuluu tehdä. Esteet juoksin suurimmaksi osaksi yksin joten väriä sain todellakin päälleni.  Yksi este jäi menemättä kun reitti oli niin huonosti merkitty,ettemme tieneet edessä juoksevan miehen kanssa,että mihin suuntaan olisi kuulunut mennä. Esteeltä jopa kysyttiin ollaanko ensimmäisiä ja vastasin joo,johon saatiin vastaus,että takaata pitää kiertää. No mehän mentiin  ja se  reitti vei maaliin. Maalissa sai mitalin ja väripussukan.
Itse reitti oli kyllä ihan hauska ja sopivan pituinen. Reitti vain olisi saanut olla paremmin merkitty. Näin jälkikäteen ajateltuna myös tapahtuma sopisi ehkä polttareihin tai tyttöjen illan etkoiksi.   Olen selvinpäin ehkä liian kilpailunhaluinen ja muutaman sidukan jälkeen minunkin meno olisi ollut rennompaa. Tiesin, ettei kyseessä ole juoksukilpailu enkä todellakaan juossut edes tosissani kovaa mutta ihmettelin kyllä mihin ne kaikki muut jäivät.  Ilma oli kyllä ihan mahtava lukuunottamatta kovaa tuulta mutta sekään ei haitannut sillä sää olisi ollut todella kuuma ilman sitä.
Itse en ehtinyt jäämään juoksun jälkeisiin väribileisiin mutta vaatteet,hiukset ja naama saivat kyllä väriä ihan  juoksun aikanakin.  Värit lähtivät hyvin pois suihkuissa,joten ei kannata pelätä,että jää siniseksi kunnes väri kuluu pois.:D

Sain tapahtuman järjestäjiltä treenitopin ( Kuva ihan sivun alhaalla) arvottavaksi.  Jos on Kuopion väriestejuoksuun menijöitä niin kannattaa osallistua arvontaan, sillä mukaan saa myös keltaisen väripussukan joka jäi minulta käyttämättä. Mukaan arvontaan pääsee jättämällä kommentin sähköpostiosoitteen kera niin saan voittajaan yhteyden arvonnan suoritettuani. Aikaa on osallistua keskiviikkoon 31.8.2016 klo 12 asti.

 * Postaus toteutettu yhteistyössä Color Obstacle rushin kanssa ja  osallistuminen saatu heiltä*

You Might Also Like

15 kommenttia

 1. Airiina
  Osallistun treenitopin arvontaan, kova hinku on aloittaa juoksu taas.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 2. Apua onneksi en osallistunut, mun pahin painajainen juoksukisoissa on se, että oon yhtäkkiä ekana ja en tiedä minne mennä :D Onneksi niin ei ole koskaan käynyt (ja tuskin käykään :D)

  VastaaPoista
 3. Heh, lehdessä oli otsikko että tämä tapahtuma ei sovi tosikoille, onneksi en osallistunut sillä taidan olla liian tosikko ja kilpailuhenkinen tuollaisiin tapahtumiin :D Jollain hyvällä porukalla voisi kyllä olla ihan hauska (just vaikka parin siiderin jälken..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no samaa mietin minäkin,että taisin olla liian tosikko kyseiseen tapahtumaan ja muutaman sidukan jälkeen olisi voinut olla rennompi fiilis.

   Poista
 4. Henna28
  Mukaan arvontaan tuun.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Olipa hauska kuulla kokemuksistasi. Vähän samansuuntaista reitin merkitsemisestä olen kuullut parilta ystävältäni, jotka osallistuivat aiemmin kesällä.

  Noista juoksutrikoistasi tuli mielettömän väriset. Ai kun sellaisia saisi suoraan kaupan hyllyltä ;)

  Niin ja pitäähän toki arvontaankin osallistua: pikkuliten(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tuollainen juoksutapahtuma olisi hauska välipala kaikkien niiden ennätysjahtikisojen lomassa, joissa yleensä tulee hölköteltyä ;)
  Komppaan Poppista, ostaisin heti tuonväriset trikoot, makeet!
  Ja osallistun myös arvontaan :D

  VastaaPoista
 7. Mukaan arvontaan!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva postaus! :) Ja arvonnassa mukana totta kai.

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Peppi
  Mukaan arvontaan tulen! Hauskaakin hauskempi juoksutapahtuma on paras.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 10. Mukana topin arvonnassa.aina sille käyttöä löytyy.salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpaonni osui sinuun Salli M. Sinulle on laitettu sähköpostia.:)

   Poista
 11. Peppi
  Mukaan arvontaan, todella hyvä ja ennenkaikkea hauska postaus.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa hauskalle =)! Mukaan treenipaidan arvontaan.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kuulostaa hauskalle =)! Mukaan treenipaidan arvontaan.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista

Like us on Facebook

Subscribe