Naisjuoksijan pelastus hillopäivinä

Olen tätä nykyä  onnellinen kuukupin käyttäjä ja suuresti ihmettelen miksi tuon vempeleen hankin vasta nyt.  Joskus 10 vuotta sitten  hankin elämäni ensimmäisen kuukupin mutta jostain syystä sen käyttäminen  jäi muutamaan kertaan. Silloin en innostunut asiasta juurikaan.  En muista luinko kuukupista uudelleen tässä kevään aikana vai mistä sain sen taas päähäni, mutta jokatapauksessa kävin sen sitten yhtenä päivänä ostamassa Ruohonjuuresta. Olin ällistynyt nähdessäni tarjonnan sillä kuukuppeja oli monen värisiä ja kokoisia eikä hinta ole päätähuimaava jos vertaa siteisiin/tampooneihin menevää rahamäärää vuoden aikana. Samaa kuukuppia voi kuitenkin käyttää useamman vuoden putkeen, joten siksi se on  myös ekologinen, mukava ja turvallinen käyttää. 
Ensimmäinen kerta on aina epämukavin  melkein missä asiassa tahansa, mutta kuten muissakin asioissa niin kuukupin käyttökin alkaa tuntua mukavemmalta jokaisen käyttökerran jälkeen.  Olen ollut todella tyytyväinen ostokseeni sillä nyt kuukautiset eivät milläänlailla haittaa harrastuksiani. Välillä jopa unohdan kuukautiset niiden aikana sillä kuukuppia ei tarvitse olla jatkuvasti tyhjentämässä vaan 2-4 kertaa vuorokaudessa riittää. Kuppia ei todellakaan tunne, joten sen kanssa voi elää ihan normaalia elämää. Varsinkin kesällä hiostavat siteet ovat vihoviimeinen asia juoksulenkille.  Hiertymiltäkään ei aina pääse välttymään.  Juostessa olon pitää olla hyvä ja vasta nyt pystyn nauttimaan juoksusta myös kuukautisten aikana. On oikeasti mahtavaa treenata ilman,että tarvitsee pelätä vuotojen tulevan läpi housujen. Kuukuppi on ollut paras ostos taas vähään aikaan. 
Onko joku muu innostunut kuukupista vai onko kyseinen vempele sulle ihan tuntematon?

No Comments

  • Susanna Kajala

    Ehdottomasti suosittelen ainakin kokeilemaan sillä kuukuppi on pelastanut minut jo monelta reissulta joissa olisin ollut pulassa siteiden ym härpäkkeiden kanssa.

  • Salla

    No nyt! Kiitos vinkistä! Olenhan mä näistä kuullut, ja paljon kehujakin, mutta en ollut tajunnut, että tässä olisi ratkaisu juoksuunkin. Menenpä heti huomenna ostoksille. Nimim. Siirsin menkkoja keltarauhashormonilla viime maratonilla ja kärsin edelleen hormonitasapainon järkkymisen aiheuttamista iho-ongelmista 😆

  • Jenni

    Mä oon ollut kupin käyttäjä kymmenen vuotta enkä ole missään vaiheessa edes kaivannut mitään rättejä. On se kuppi vaan niin paras.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *