Se olis kuulkaa nyt loman paikka

Heinäkuussa pidin pari viikkoa lomaa yhdessä mieheni ja lasten kanssa mutta nyt on viikko LUKSUS lomaa sillä mies on töissä ja lapset hoidossa. Kuulostaa ihan liian hyvältä ja vaikka kuinka yritän ajatella pitäväni rennon loman niin nyt jo olen buukannut viikon täyteen menoja. On kyllä huippu siistejäkin juttuja tulossa ensi viikolla kuten mm. uuden treenitunnin testausta ja matka Tallinnaan kaverin kanssa.  Vaikka eniten odotan sitä ettei tarvitse aamuisin herätä herätyskellon piipitykseen niin näin ei tule tapahtumaan. Tule heräämään miehen kellon soittoon jokaisena lomapäivän aamuna ja nousen ylös laittamaan lapset valmiiksi. Ei siksi,että se olisi pakko vaan siksi että päivästä tulee mahdollisimman pitkä. Joo, mä kuulun siihen porukkaan joka vihaa herätä vasta klo 12 ja puolet päivästä on jo mennyt. Tykkään herätä aamulla aikaisin ja nauttia aamukaffet rauhassa uutisia lukien. Aamiaisen nauttiminen on yksi aamun kohokohdista ja lomalla on kiva panostaa siihenkin vähän enemmän kuin arki-aamuina.
Näin loman kunniaksi korkkasin kuoharin ja aion nauttia illasta tekemättä mitään. Päivällä kävin juoksemassa Color obstacle rushissa eli väriestejuoksussa ja se saa riittää tämän päivään aktiviteetiksi.  Loppu ilta menee sohvalla x-asennossa lasi kädessä tv-ohjelmia katsellen.
Mitäs sun iltaan kuuluu? 🙂

No Comments

  • poppis | pikkuliten

    Ah ihanaa, nautiskele omasta ajastasi <3

    Ennen aikaa lapsia saatoin hyvällä mielellä kölliä aamuyhteentoista sängyssä, nauttia brekua parisen tuntia ja alkaa mietiskellä päivn ohjelmaa kahden aikoihin. Nykyään mullakin aamun aloittaminen ajoissa on tosi tärkeää. En myöskään halua kadottaa päivän energisiä tunteja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *