Viikko 33 tuntui ihan lepoviikolta

Viime viikon treenit olivat aika leppoisia lukuunottomatta keskiviikon rääkkiä. Tuntui suorastaan tauko/lepo viikolta vaikka kilometreja sain kasaan 45,36. Pidemmät lenkit kun tuli juostua niin hitaasti, että kroppakin oli aina seuraavana päivänä ok kunnossa niin ei ollut sellaista tunnetta,että olisi itseään kovin edes rasittanut. Tällä viikolla lepopäiviä oli syystä taikka toisesta enemmän mutta juoksemassa on silti käyty. 

Keskiviikkona kävin kokeilemassa miltä juoksu tuntuu, sillä edellisen sunnuntain pitkän lenkin jälkeen olin pitänyt lepoa juoksusta sekä maanantain ja tiistain. Se ttuntui kostautuvan huonolla motivaatiolla ja väsymyksenä.  Päätin juosta pari kilsaa ja mennä niin kovaa kun jaloista lähtee. Miksi edes yrittää juosta pitkää lenkkiä jos ei huvita? Huonon filiksen saa kuitenkin pois jo lyhyelläkin lenkillää kun vaan vetää itsensä tarpeeksi piippuun. Näin ollen ensimmäinen kilometri meni vauhtiin 5:35 min/km ja toinen 4:57 min/km. Kyllä vaan kaksi kilometria noilla vauhdeilla imi kaikki mehut ja johan fiiliskin siitä parani.

Torstaina olin ystävän kanssa juoksemassa kivan rennon lenkin. Vauhti pysyi maltillisena ja sykkeet alhaalla.

Matka 10,36 km, kesto 1:19:18, keskivauhti 7:39 min/km, keskisyke 157, maksimisyke 171

Sunnuntaina olimme juoksemassa Kurjenrahkan upeissa maisemissa viikon pitkiksen. Fiilis oli hyvä niin lenkin aikana kun sen jälkeenkin, sillä minkäänlaisia rasitukseen liittyviä vammoja/vaivoja ei kyseisestä lenkistä tullut.Pysähtelimme ja nautimme lenkistä jonkin verran ja en ole pysäyttänyt juoksukelloa missään vaiheessa matkan aikan, joten siksi keskivauhti on hyvin hidas.  Mun mielesttä on aina hauska katsoa miten paljon lenkeillä palaa kaloreita vaikka en sillä tiedolla tee yhtään mitään. Viikon pitkiksella kaloreita kului 1955.

Matka 33 km, kesto 4:45:21, keskivauhti 8:39 min/km, keskisyke 155, maksimisyke 184

Nuo pitkät lenkit on kyllä ihan mahtavia. Tykkään mielettömästi juosta porukassa ja jutustella siinä samalla. Aika kuluu ihan siivillä.:)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *