Dots

Turun Dots täyttyi torstai-iltana kanta-asiakkaistaan, joita hemmoteltiin kuohuvalla sekä suolaisilla, että makealla herkulla.  Paikalle oli tullut paljon ihmisiä, lähes tungokseen asti. Ilta alkoi muotinäytöksellä, jossa malleina toimivat Dotsin myyjättäret.  Tämän jälkeen pääsimme käsiksi näihin herkkuihin. Kakku oli niin hyvää, että sitä olisi voinut syödä vähän enemmänkin. Kiitos kuuluu taas kerran MBakeryn osaaville tekijöille.
Se kuka ei vielä ole käynyt Dotsissa niin kipin kapin käymään vaikka et olisikaan vailla yhtään mitään. Dots on nimittäin kauppana niin kaunis kaikkineen yksityiskohtineen, että siellä voisi haahuilla tuntikaupalla.  Vaikka suurimman osan kaupan tilasta täyttää vaatteet niin sieltä löytyy kyllä kotiinkin tai lahjaksi kaikkea pientä ja kaunista. 
Tässä mm. muutamia vinkkejä vaikka tupaantuliaislahjoiksi.

Tällä kertaa ihastuin eniten laukkuihin ja kenkiin.

Ihania vaatteitakin toki löytyi. Tykkäsin vaatteista, jotka olivat ns. ihan perus vaatteta mutta kaikissa oli joku kiva pieni yksityiskohta kuten allaolevassa kuvan paidassa, jossa on kaula-aukon ympärillä glitterireunus. Löysin myös ihanan bomber-takin, jossa oli samallailla glitterireunus kaula-aukossa ja hihansuissa. Olin kahdenvaiheilla ostanko vai en mutta päädyin loppujen lopuksi lähtemään kaupasta ilman sitä.

Stylisti Tommi Haapaniemi oli jälleen paikalla antamassa pukeutumiseen liittyviä vinkkejä.

 Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa ja toivottaa hauskaa viikonloppua kaikille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *