Lauantaiaamuna

Viikonloppuaamujen illuusiot…
  • Ajattelet voivasi nukkua aamulla pidempään kuin arkiaamuina, mutta sinulla on a) jokin meno aamulla jonka takia kello on ollut pakko laittaa soimaaan aikaisin b) lapset ei todennäköisesti nuku kovin pitkään vaan juoksevat alakertaan täysillä huutaen HERÄTKÄÄ!!
  • Hetki omaa aikaa kun saat syödä aamiaisen rauhassa on yksi niistä asioista joka ei ikinä toteudu, sillä lasten ollessa hereillä alkaa sellainen MÄ HALUAN-rumba, että lapsettomia alkaa jo pelottamaan. Todellisuudessa syöt kun ehdit jos aamiaisesi on vielä jäljellä sillä pelkona on, että jompi kumpi koirista on voinut ehtiä syömään ne ensin. Kun kaadat jo kolmatta kuppia kylmää kahvia lavuaariin on pakko todeta, että parempi keittää iltapäivällä uudestaan kun lapset ovat päiväunilla (ihan niin kuin ne silloin nukkuisivat kun ssinä haluat ). 
  • Arkisin herään ennen kaikkia muita ja saan tehdä aamutoimet rauhassa mutta viikonloppuisin seuranani voi olla koira ja pahimmassa tapauksessa myös molemmat lapset pikkuisessa vessassamme. Missä saa enää olla rauhassa ja YKSIN?
  • Juuri kun ajattelee voivansa istua hetken rauhassa alkaa lapset haluamaan leikkiseuraa ja joudut istumaan lattialla rakentaen legoja tms josta syntyy kamala sotku olohuoneeseen. Siinä vaiheessa kun lapsi kyllästyy leikkimään alkaa siivouspöhinä. Epäsiisti kämppä on kamalaa katsottavaa joten on pakko kerätä lelut, legot, piirustukset ym. pois lattialta. Siinä meni se hetki omaa aikaa kun siivosit.
 Hauskaa lauantaita kaikille! 🙂

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *