Motivaattori hukassa

Maastojuoksukengät Salomon S lab ultra sense / Treenitoppi Soc / Shortsit H&M / Juoksureppu Inov
Välillä on niitäkin hetkiä kun motivoija tarvitsee motivaatiota. Joskus sitä elää niin omassa kuplassaan, että unohtaa sen suurimman syyn treenaamiseen nimittäin ison hymyn. Onko mitään mahtavampaa kuin juosta hymy huulilla sillä silloin tiedän, että tämä on se mun juttu? Se asia mistä mä nautin. Koska hymy on puuttunut viime aikojen lenkeiltä päätin kirjata ylös ne kaikki asiat mitkä ärsyttävät tällä hetkellä ja mitkä saavat minut ärsyyntymään entisestään.
– Olen väsynyt sillä univajetta on taas kertynyt vaikkakin olen mielestäni mennyt ajoissa ( noin klo 22.00 ) nukkumaan mutta joskus sitä vain tarvitsisi unta 12 h yössä sen 8 tunnin sijaan.
– Ei kiinnostaisi yhtään lähteä lenkille tai tehdä mitään muutakaan treeniä.
– Voisin syödä, syödä ja syödä vaikka vähän lisää (enkä ole raskaana vaikka tämä ehkä siltä kuulostaakin). 😀
– Kun nämä kaikki yhdistää niin loppu tuloksena on se, että vaatekaapissa olevat vaatteet kiristää kuten oma olotilakin alkaa kiristämään hermoja, todenteolla ( tässä vaiheessa kuuluisi pimpelipom kellojen jo soida ja tehdä asialle jotain).
Mitä sitten voisin tehdä löytääkseeni sen motivaation, joka hetken aikaa on jo ollut kadoksissa.
– Pakottaa itsensä lenkille, sillä raittiin ulkoilman ja pienen hengästymisen jälkeen olo on yleensä kuin uudesti syntynyt.
– Vaikka kuinka ärsyttäisi ja kaikki ottaisi päähän niin pyrin pitämään loppuun asti kiinni hyvistä ruokailutottumuksista. Jos ja kun en siihen enää pysty vaan sorrun ostamaan Fazerin sinisen niin jatkan seuraavana päivänä herkuttomammalla linjalla.
– Yksi hyvä motivointikeino on myös käydä selaamassa nettivaatekauppoja. Siinä vaiheessa kun löydät sen mitä upeimman pikkujoulumekon mutta joutuisit ostamaan yhden isommassa koossa kuin normaalisti (kiitos pienen herkuttelun) niin kyllä vaan nopeasti on lenkkarit vedetty jalkaan ja huomaat olevasi jo lenkillä.
Mitkä on sun keinot motivoida itseäsi kun huomaat olevasi jo pahoilla teillä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *