Sporttitakki sateenkaarenväreissä

20 syyskuuta

Takki Adidas / Juoksutrikoot 2XU
Aika harvoin ihastun mihinkään vaatteeseen niin, että suostuisin lähtemään  kaupasta ilman sitä mutta Adidas sen teki. Tämän takin nähtyäni silmäni vain tuijottivat takin värikkyyttä ja se oli siinä- rakkautta ensisilmäyksellä. Meni pari viikkoa ennen kuin tuli oikeasti tilaisuus käyttää takkia ja pakko sanoa, että takki on mukava päällä. Tarpeeksi löysä yläosasta, että takin kanssa voi jopa oikeasti urheilla ilman, että tarvitsee pelätä saumojen repeävän liitoksistaan. Olin myös melomassa kyseisen takin kanssa ja ainakin pientä määrää vettäkin näytti pitävän.  Kaikin puolin siis hyvä ja kannattava ostos vaikka miehen puolelta vähän napinaa tulikin, että kun tuollaisen turhuuden taas ostin, että miksi en ostanut kunnon hupullista juoksutakkia jonka tarvitsisin ihan oikeasti.   Mutta kun tuo takki oli niin nätti ja alennuksessa, niin eikös se silloin ollut ihan mahti ostos?! :)

Kuvat Mari

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Toi takki on niin ihana! <3 Ja hienoja kuvia Mari taas ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasin että Jenna on täällä heti kommentoimassa tota takkia :D on kyllä hieno! Oiskohan niitä jossain vielä alessa mun koossa..

   Poista
 2. Ymmärrän täysin, miten takin oli tultava mukaasi kaupasta! Itse lähdin kaupasta saman sarjan juoksutrikoot kassissa, vaikka vyötärökaistale aavistuksen liian matala...koska ihanat, koska ale 😁

  VastaaPoista

Like us on Facebook

Subscribe