Tallinnan ehdottomasti paras hotelli

Se tunne kun astut hotellin aulaan ja silmät on tippua päästä ja leuka koskettaa jo polviasi. Tuijotat vain kaikkea kunnes piccolo tulee luoksesi ja kysyy saako ottaa laukut kantoon. Oho! Tämähän on hyvää palvelua mietin mielessäni. Kaikki palvelu hotellissa on englanniksi ja respan Jan hoito homman hyvin. Olimme varanneet huoneen joka oli varustettu kahdella 120 cm sängyllä ja toivoneet parasta näköalaa mitä saatavilla.  Lähdimme piccolon perässä kohti hissiä ja yhdeksänteen kerrokseen.   Piccolo avasi oven ja molemmat taidettiin huudahtaa samaan aikaan VAU!! Näkymä oli huoneesta oli upea ison lattiasta kattoon olevan ikkunan takia ja ne sängyt. Mä vaan odotin milloin piccolo lähtee ja, että saan hypätä sänkyyn. Koko huone oli upea ja maiseman tuijottelua ei voinut lopettaa. Siinä me sitten hetken haukottiin happea ja tuijotettiin ulos ikkunasta.

Huoneen hintaan kuului myös ilmainen lilluminen hotellin spa:ssa joka oli pakko käydä kokemassa koska oletin sen olevan mahtava ja niinhän se olikin. Allasosasto oli hyvin hiljainen ja meidän lisäksi siellä ei ollut kun yksi suomalainen perhe.  Poreallas, uima-allas, höyrysauna ja perus sauna löytyivät spa:sta mutta mulle olis riittänyt pelkkä poreallas, josta olisin voinut nauttia drinksua ja katsella ulos. Harmi kyllä allas-alueella ei ollut muuta kuin vettä tarjolla, mutta koska oltiin hienosto hotellissa niin olihan veden joukossa sentään limensiivuja.

Mulla loppuu kohta superlatiivit kesken mutta olin vain niin ällistynyt kuinka upea tuo hotelli oli. Olen aiemminkin ollut ihan hienoissa hotelleissa mutta kyllä vaan tämä oli ehdottomasti hienoin. 
Sitten päästäänkin aamiaiseen. Se, että tarjoilija ohjaa aamiaisella pöytään ja toinen tarjoilija tarjoaa kahvin sekä tuoremehun pöytään tekee luksus fiiliksen. Ainoa toinen ravintola missä on tarjottu kahvi suoraan pöytään oli Thaimaassa, mutta sitäpä kahvia ei pystynyt juomaan sillä se muistutti maultaan kaikkea muuta kuin kahvia.  Tarjottavana oli kaikkea hyvää ja silmät olisivat syöneet enemmän kuin vatsa.
Joko haluatte tietää missä hotellissa olimme?
Hilton Tallinna oli upea hotellimme yhden yön ajan.  Hinta oli mielestäni edullinen; 150€ yhteensä kahdelta hengeltä ja olisin kyllä ollut valmis maksamaan vaikka hieman enemmänkin tuosta luksuksesta. Halvemmallakin olisi päässyt ottamalla perus huoneen parisängyllä mutta halusimme omat sängyt. Hotelli sijaitsi lähellä vanhaakaupunkia ja kävelymatkan päässä oli Virukeskus ym. ostospaikat. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia jos suuntanasi on Tallinna.

Maksoimme itse huoneemme ja suosittelen sitä ihan omasta tahdostani enkä saa sen mainostamisesta mitään. Haluan vain jakaa hyvän kokemukseni ja mahdollistaa saman kokemuksen myös muille. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *