Valkoinen lanka- kotimainen ihonhoitosarja

Kesäisellä  Lapin reissullamme tutustuin itselleni uuteen kotimaiseen ihonhoitosarjaan, jossa raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää ja valmistuskin tehdään Suomessa. Valkoinen lanka– tuotteet ovat sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita. Itse en ollut vielä kovin perehtynyt luonnonkosmetiikkaan taikka luomu ihonhoitosarjoihin mutta halusin päästä jyvälle siitä mistä kaikki muut bloggaajat ja media puhuvat, joten  ostin itselleni kokeiluun kuvassa näkyvät tuotteet ( käsivoide, ihonpuhdistusgeeli, seerumi ja kasvovoide).
Olen tykästynyt tuotteisiin sillä niistä jotenkin huokuu suomalaisuus. Jos aloitetaan ihan purkkien ulkonäöstä niin purkithan ovat aika perus purnukoita, eikä mitään prameita Lancomen kaltaisia.  Satuin katsomaan jokunen aika sitten Sami Hedbergin esityksestä youtube-pätkän, jossa käsiteltiin suomalaisuutta ja suomalaista ihmistä. Hän sanoi siinä, että suomalaiset ovat hyvin vaatimattomia ja niinhän me vähän ollaankin. Suomalainen ei pahemmin pröystäile sillä mitä on kehittänyt vaan haluaa kehittämänsä jutun vain markkinoille ilman sen suurempaa media ryöpytystä. Miksi on niin vaikeaa ottaa kunniaa siitä jos on kehittänyt jotain ihan huippua?  Ja palataanpa taas itse tuotteisiin, jotka ostin. Tuotteissa on ihan miellyttävä tuoksu, ei liian voimakas eikä liian mietokaan sillä ei ole kyse mistään hajusteettomasta tuotesarjasta.  Omaksi suosikiksini on noussut sarjan käsivoide sillä se levittäytyy todella hyvin ja imeytyy nopeasti, jota voi näin ollen nopeasti lähtiessä laittaa käsiin koska on todennäköisesti jo imeytynyt käsiini siinä ajassa kun olen kipittänyt autolle. 
Tästä sarjasta innostuneena olenkin yhä useammin siirtynyt kauppojen kosmetiikkaosastoilla hyllyille, joissa on luonnonkosmetiikkaa sen sijaan, että olisin ostanut sen saman purnukan jonka olen aina ostanut. Olen tutkaillut mitä muuta mukavaa on tarjolla ja jopa hieman innostunut asiasta enemmän kuin oletin. 
Onko joku muu vielä mun lisäkseni ihan noviisi luonnonkosmetiikka asioissa?  😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *