Viikon 35 treenit

Kovin on ollut taas rauhallinen viikko lenkkien suhteen mutta kovasti on flunssa yrittämässä iskeä päälle ja jokatoinen päivä on ollut ihan ok olo ja seuraavana taas kurkku kipeänä.  Tietoisesti olen siis vähän yrittänyt lepuutella ja parannella oloa. 
Tiistaina kävin juoksemassa ystävän kanssa. Alunperin suunnitelmissa oli pitkä lenkki mutta syksyinen auringonpaiste yllätti juoksijat ja liian kuuma keli ei innostanut juoksemaan kahtakympppistä lenkkiä. Päätimme lähteä lyhyempää reittiä ja 10 kilometrin jälkeen ystävän vatsakivut yltyivät niin pahaksi, että loppu matka oli käveltävä. Sinänsä minua ei haitannut pistää kävelyksi mutta tietty ystävää harmitti vatsakivut. Keli oli kyllä upea ja lämmin. 
Matka 14,54 km, kesto 1:53:32, keskivauhti 7:49 min/km,keskisyke 139, maksimisyke 169
Keskiviikkona kävimme mieheni kanssa yhdessä lenkillä. Lisää lenkistä voit lukea täältä.  Hirvikärpäset, suomaisemat ja tukkoiset jalat jäivät eniten mieleen tuon päivän lenkistä.
 
Matka 15,73 km, kesto 2:01:57, keskivauhti 7:45 min/km, keskisyke 159 , maksimisyke 186
Torstaina olin hydrotraining tunnilla, jossa oli yhdistetty vesijumppa sekä lihaskuntoa altaan ulkopuolella.  Tunti kesti 60 minuuttia ja oli kyllä hyvin tehokasta kun liikkeet teki tosissaan. 
Sunnuntaina kävin lyhyellä lenkillä. Aikomus oli pitää lepopäivä mutta koska sää selkenikin niin lähdin juoksemaan. Oli kyllä vikatikki lähteä sillä juoksu ei tuntunut kulkevan yhtään. Otti päähän koko lenkin ajan. Kun olin juossut 2,5 kilsaa niin päätin juosta kotiin päin mäkivetoja. Jos sillä saisi jalat aukenemaan ja pääkopan tyhjennettyä. Tepsii aina. Juostiin koiran kanssa mäet niin kovin kun jaloista päästiin ja tasaiset pätkät juostiin rauhallisemmin. 
Matka 5,04 km, kesto 30:20:00, keskivauhti 6:01 min /km, keskisyke 163, maksimisyke 185
Muut päivät on ollut lepoa ja hauskanpitoa.  Vaikka lenkit ovat jääneet tällä viikolla vähäisiksi niin juostut kilometrit (35,31 km) ovat ihan ok ja eniten olen tyytyväinen sykkeisiin. Ne ovat vihdoinkin alkaneet pysyä alhaisemmissa lukemissa vaikka vielä niillä olisi syytä tulla alemmas mutta tämä on askel oikeaan suuntaan.   Se olis kuulkaa neljän viikon päästä ensimmäinen ultrajuoksukisa. APUA!  Vielä jokunen viikko tiukkaa treeniä kunnes voi kisan jälkeen hitusen hellittää tahtia. 

Onko sulla vielä kisoja tulossa syksyn/talven aikana? 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *