Viikon treeni uutiset

Nopeasti vaan tämäkin loman jälkeinen viikko on etenemässä kohti loppuviikko. Onneksi mennään vasta keskiviikossa mutta tästä eteenpiän on joka päivälle jonkinlaista ohjelmaa, joista on ihan pakko muuten mainita lauantainen Tura Run. Käyhän kurkkaamassa ja tuu mukaan jos ei  sulla ole vielä suunnitelmia lauantaille.  Itse olen menossa kyseiseen tapahtumaan ensimmäistä kertaa ja tällä kertaa lupaan ottaa rennommin kuin väriestejuoksussa.  Luvassa on taas esteitä, sähköä, polkua, metsää, kivikkoa yms. 
Tänään olin Vauhtisammakon, Intersportin ja Salomoonin järjestämässä polkujuoksutapahtumassa, jossa sai samalla testata Salomonin maastojuoksulenkkareita. Oli todella kivaa päästä testaamaan kenkiä oikeasti poluilla sillä onhan kenkien ja varsinkin lenkkareiden ostaminen ihan arpapeliä ellei niitä pääse sovittamaan kunnolla. Nyt siihen oli hyvä mahdollisuus ja kovasti jäin miettimään speedcrosseja, joissa olisi parempi pito kuin itse omistamissani s-lab sense ultra lenkkareissa mutta ne eivät olleet niin kevyet ja keveys menee kyllä nyt pidon ohi. Speeedcrossit olivat kyllä todella hyvät jalassa ja hyvin napakat. Tykkäsin kyllä juosta niiden kanssa. Sovitin myös Salomonin speed tossuja mutta niiden pohja ei sitten joustanut yhtään. Maastossa olivat hyvät mutta hiekkatiellä sen tunsi,että pohja on hyvin joustamaton. Pidemmällä matkalla olisi varmasti tullut jalat kipeiksi ellei ole tottunut kyseisiin kenkiin. Kaiken kaikkiaan kiva tapahtuma. 
Alkuviikosta maanantaina ja tiistaina on tullut treenattua lihaskuntoa ja juoksua joten otin tämän päiväisen polkujuoksun hyvin rennosti, että ehdin palautumaan lauantaihin mennessä.  On ollut kiva viikko tähän mennessä ja vaikka olo on aika väsynyt niin mieli on pysynyt ylhäällä kiitos kaikkien treenien/lenkkien ja menojen.  Nyt kuitenkin painun unten maille.  🙂
P.s. Sain myös muuten vihdoinkin ladattua itselleni snapchatin josta löydyn skajala käyttäjätunnuksella.

No Comments

  • Susanna Kajala

    Mä kanssa kävin kahden kierroksen jälkeen vaihtamassa kengät ja sitten pari kierrosta yhden toisen juoksijan kanssa. Se jonossa juokseminen oli hyvin ärsyttävää kun just kun sai vauhdin päälle niin jono pysähtyi. Mä olin ymmärtänyt, että siinä juostaisiin kaksi kertaa 30 minuutin lenkki, mutta tuo 500 m kierros oli aika tylsä matka. 🙁

  • Riikka

    Mä en kestänyt sitä 500m kierroksen juoksua jonossa kun 3 kierrosta 😀 Olin saanut fb-tapahtumasta ihan erilaisen käsityksen koko tapahtumasta, joten lähdin juoksemaan vartin jälkeen kotiin.. Oli kyllä varmaan hyödyllinen niille, joilla on tarkoituksena ostaa uudet polkujuoksulenkkarit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *