Lifie #meollaanlifie

Muutoksen tuulia on koettu Indiedaysin portaalissa. Alkuvuodesta Indiedays ja Blogirinki yhdistyivät ja sen myötä on haluttu järjestellä portaalia lukija ystävällisemmäksi.  Indiedaysin alta löytyvät nyt kaikki muoti- ja kauneusbloggaajat, Lifiesta lifestylebloggaajat ja Foodloverista ruokabloggaajat. Minun blogini on yksi niistä 164 lifestyleblogista jotka löytyvät Lifien alta.   Itse tykkään muutoksesta ja on toivottavasti mukava muutos myös lukijoille.

Puutalobaby-blogia kirjoittava Krista heiti ilmoille haasteen tutustua muihin Lifie-blogeihin. Osa blogeista on minulle jo tuttuja mutta mukava oli nähdä kuinka paljon uusiakin tuttavuuksia löytyi. Tässä viisi minun suosikkiblogia Lifie-portaalista.

1) Good Mood Mondays on mukavan rempseän Annukan blogi.

2) Just my imagination blogin kuvat on silmää hivelevän kauniita.

3) Life tastes good on blogi täynnä suussa sulavia reseptejä.

4) Hernepensaskujanne on entuudestaan tuttu blogi jonka äärelle siirryn aina kesästä syksyyn. Kuvat ovat lumoavan kauniita ja toivoisin,että oma piha olisi yhtä kaunis kuin heillä.

5) Mini&Me blogin Aijan tyyli kertoa asioista on rento mutta mukavaa luettavaa vaikka kyse olisi ihan arkisistakin asioista.

Mitä mieltä sinä olet näistä portaalin tulleista muutoksesta?  Hyvä juttu vai huono homma?

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *