Lappiin 2017

Ilmoittautuminen Nuts Pallaksen kisoihin meni läpi, joten pääsen suunnittelemaan Lapin reissua ensi vuodelle. Ensi vuoden heinäkuussa juoksemme Pallaksen upeissa maisemissa ja mikäs sen mahtavampaa olisi kuin jatkaa siitä vielä Suomen kierrosta ja mahdollisesti poiketa myös Ruotsin tai Norjan puolella. Norjassa en olekaan koskaan käynyt, joten siksi kiinnostaisi ajella tuolta Kilpisjärven kohdalta Norjan puolelle katsomaan, että millaista se elämä siellä sitten on. Mitä olen kuullut niin maisemat ne vaan muuttuu paremmaksi siellä puolella.

Tällä kertaa aion suunnitella reissua ajan kanssa ja niin, että olisi enemmän aikaa aina yhdessä paikassa eikä tarvitsisi jatkuvasti ajaa a paikasta b paikkaan. Haluan ihastella maisemia ja nauttia elämästä.  Reissaaminen lasten kanssa ei aina ole se kaikkein stressittömin vaihtoehto varsinkaan autoillen mutta koska tänä vuonna parikin pitkää automatkaa on mennyt hyvin niin uskoisin ensi vuonna menevän vielä paremmin kerran lapsilla on taas yksi vuosi lisää ikää.  Onhan se myös heidän mielestä mukava päästä reissuun vaikka tietysti autossa istuminen pitkään on tylsää mutta kun reissua suunnittelee lasten ehdoilla ja pitää useammin taukoja niin kaikki sujuu paremmin.

Jos teillä on antaa vinkkejä majoituksista niin Suomen kuin Norjan puolella niin kertokaahan. Tänä vuonna majoituttiin Kilpisjärvellä ihan mukavassa mökkikylässä mutta jotain uuttakin olemme valmiita kokeilemaan. Kuvien perusteella netistä saa aina varailla vähän summa mutikassa vaikka kuvat olisivatkin hienoja niin totuus perillä voikin olla jotain ihan muuta.  Siksi on mukavampaa kuulla suosituksia tai varoituksia minne ei ainakaan kannata varata.

En malttaisi odottaa ensi vuoteen vaan haluaisin olla siellä jo nyt! 🙂

No Comments

  • Anonyymi

    Oi vitsi, Kilpisjärven läheisyydessä sijaitseva Norja on ihan upeaa, jo kymmenessä kilometrissä maisemat muuttuu ihan hulluna! Mun blogista löytyy jotain juttua Pohjois-Norjasta ja Ruotsista, sekä Suomen Lapista:
    http://fullmoonseeker.blogspot.fi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *