Miltä tuntuu olla telakalla?

30 marraskuuta

Haluaisin olla karhu ja painua talviunille just nyt. Telakalla olo on ollut paljon raskampaa kuin kuvittelin. Kaipaan treeniä, jossa tulee oikeasti hiki. Niin kova hiki, että hiki valuu norona. Endorfiiniryöppyä on ikävä. Sitä tunnetta kun pääset lenkiltä kotiin ja olet aivan loppu mutta fiilis on silti mitä loistavin.  Jalkani ei kestä minkäänlaista juoksua tällä hetkellä ja se syö minua niin henkisesti kuin fyysisestikin. Olen ihan rikki. Tuntuu, että olen ihan loppu vaikka en ole tehnyt mitään. Väsyttää vaikka nukkuisin miten paljon. Ainoa mielekäs asia tuntuu olevan syöminen. Siitä kertoo myös vaakakin enkä jaksa ottaa stressiä sillä lukema kyllä siitä taas laskee kun pääsee lenkille.
  
Eniten harmittaa ehkä se, että jalan kivun syytä ei tarkalleen ottaen löytynyt. Plantaarifaskiitti selvästikin mutta nilkan kivun aiheuttajaa ei tiedetä. Olisi niiin paljon helpompaa kuntouttaa jalkaa kun tietäisi mikä on pääasiallinen syy. Nyt yritän tehdä jotain jumppaliikkeitä ja toivoa, että ne vetreyttäisivät " tiukkaa" nilkkaa. En tiedä olisiko ollut helpompaa jos syynä olisi ollut vain jalkaholvin madaltuminen mikä olisi pohjallisilla ja jumpalla hoidettavissa.  Vielä aikaa on kulunut vasta vähän mutta tottakai pelottaa tulevaisuus. Onko minusta enää juoksijaksi?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Tiedän tunteen! Itse olen juossut viimeksi noin 2kk sitten.. Onneksi oma vamma on jo lähes parantunut ja parempaan suuntaan mennään koko ajan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon,että menevänä ihmisenä sullekin on voinut tuottaa tuskaa olla treenaamatta/juoksematta. Hienoa, että sun jalka on parempaan päin ja kohta pääset kirmailemaan.:)

   Poista
 2. Voi kurja juttu. Toivottavasti pian alkaa helpottaa, tsemppiä!

  VastaaPoista

Like us on Facebook

Subscribe