Treenit viikko 43

Viime viikon treenit- postaus onkin tovin saanut odotella, sillä kiire on pitänyt poissa koneen äärestä. Tässä viimein listausta meikäläisen treeneistä.

Maanantaina olimme juoksumatolla Satselixiassa juoksemassa. Pikku hiljaa alkaa tottumaan sisällä juoksemiseen ja aika oikeastaan kuluu jo ihan hyvin telkkaria katsellessa ja musiikkia kuunnellessa. On myös kivaa seurailla kuntosalin puolella olevia treenaajia.
Kesto 60 min, keskisyke 126.

Tiistaina lepo

Keskiviikkona pääsin pitkästä aikaa ulos maastoon juoksemaan.  Oli ihan mahtava fiilis juosta ja juoksu kulki vieläpä todella hyvin. Koira oli myös mukana lenkillä. Reppana koira ei ole päässyt nyt vähään aikaan lenkeille mukaan ollenkaan koska olemme käyneet juoksematolla juoksemassa.
Kesto 43 min, matka 6,92 km, keskivauhti 6:13 min /km,keskisyke 152 ja maksimisyke 184

Torstaina kutsui jälleen juoksumatto. Vuorossa 1 kilometrin vedot x 8. Tein ne vauhdilla 5:30 min/km sillä kovempaa en kertakaikkiaan pysty juoksumatolla niitä tekemään. Siellä loppuu yksinkertaisesti happi ja juoksusta tulee hyvin tahmeaa.  Sain kuin sainkin vedot tehtyä vaikka kyllä oli aikamoista taistelua pääkopan kanssa. Monta kertaa mietin, että tähän lopetan mutta kyllä loppuun asti vedin. Olisi nimittäin harmittanut enemmän jättää kesken.

Perjantaina  lepo

Lauantaina olimme taas juoksumatolla. Tunnin juoksu tuli tehtyä. Pohkeet olivat aivan kamalassa krampissa koko ajan eivätkä tahtoneet venyttelyllä helpottua. Vasta kun muutaman kovemman vedon teki niin jalat alkoivat tuntua taas omilta ja juoksu kulkea.

Sunnuntaina juoksimme /pyöräilimme mieheni kanssa viikon pitkiksen. Tarkoituksena oli tehdä 3,5 tunnin treeni niin,että toinen juoksee 15 minuuttia ja toinen pyöräilee sen saman ajan ja sitten vaihdetaan. Näin mentiin koko 3,5 tuntia ja kilometrimääräksi sain 33,67 km.  Alkuun jännitti kuinka hitaaksi vauhti muuttuu loppua kohden mutta vauhti pysyi ihan hyvänä loppuun asti,ehkä jopa kiihtyi loppua kohden sillä ilma alkoi kylmetä niin,että oli pakko juosta kovaa pysyäkseen lämpimänä.  Keskivauhdiksi tuli 6:02 min/km. 

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *