Irtiotto arjesta

Teki taas niin hyvää päästä vähän tuulettumaan yhdessä ystäväpariskunnan kanssa. Olimme varanneet Turku-Tukholma risteilyn jo jokunen kuukausi sitten ja perjantaina koitti vihdoinkin odotettu risteily. Vanhempani tulivat hoitamaan lapsia ja koiria, joten ei tarvinnut murehtia muuta kuin, että heille olisi jääkaapissa ruokaa pariksi päiväksi.  Pitkän työviikon jälkeen oli ihanaa päästä nollaamaan tilannetta.

Olin ollut vain kerran aiemmin Viking Gracen kyydissä ja siitäkin oli jo useampi vuosi, joten oli kiva päästä sinne uudestaan. Olimme varanneet buffetista pöydän jo risteily varauksen yhteydessä ja odotinkin pääsyä syömään. Se tunne on vaan niin mahtava kun saat syödä rauhassa ja kukaan ei keskeytä ja pyydä jotain jatkuvasti.  Olin päättänyt maistaa mätiä, sillä haluan tarjoilla sitä jouluna mutta mulla ei tietty ollut aavistustakaan miltä se maistuisi. Nyt tiedän. Smetanan ja punasipulin kanssa ihan mahtavaa. Todellakin aion tarjoilla sitä meillä myös jouluna! Illan kruunasi vielä hyvä bändi nimeltä Rock and roll sensation. Tanssittiin jalat kipeiksi pilkkuun asti.

Päivä kului suht pirteän olotilan ansiosta ( eli ei krapulaa) hyvin. Kierreltiin vähän kauppoja ja käytiin syömässä. Olen aina inhonnut seuraavaa päivää laivalla koska se on todella pitkäntuntuinen, varsinkin jos on krapulaa. Yllätyin miten kivuttomasti päivä meni.

Itse laivahan on siisti kun on vielä uusi mutta aika sokkeloinenhan se on.  Pitäisi vaan aina muistaa varata sellainen hytti missä on tuplasänky. Ne perus sängyt on niin kapeita, että mietin jopa miten isommat ihmiset niissä pystyvät nukkumaan.  Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja mukavan viikonlopun jälkeen on kiva aloittaa uusi viikko. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *