Treeniviikko 4

Ei alkanut vielä tämäkään treeniviikko toivotulla tavalla sillä on ollut niin paljon ohjelmaa,etten juurikaan ole kotona ehtinyt olemaan. Minulla todettiin myös poskiontelontulehdus johon sain antibioottikuurin. Treenejähän se ei toki estä mutta jäätävä päänsärky on vetänyt sänkyä puoleeni iltaisin  hyvinkin aikaisin.  Olotila on loppu viikosta alkanut normalisoitumaan ja olen päässyt lenkkeilemään.

Lauantaina kävimme mieheni kanssa polkujuoksulenkillä ja dalmatialaisemme Claudia pääsi myös mukaan. Kovasti pelkäsin liukkautta ja otin jalkaani varmuudeksi Salomonin tossut, joissa ei kylläkään ole nastoja mutta hyvin niillä pysyi pystyssä. Tarvitsisin ehdottomasti nastalliset lenkkarit mutta en ehtinyt perehtymään kauppojen tarjontaan joten koko projekti on jäänyt taka-alalle. Nyt jo salaa haaveilen lumien sulavan pian pois, jolloin  nastoille ei olisi edes käyttöä enää ja voisin siirtää nastalenkkareiden hankinnan syksyyn.

14,50 km, kesto 1 h 42 min,  keskivauhti 7:05 min /km, keskisyke 164, maksimisyke 184

Sunnuntaina lyhyempi lenkki Claudian kanssa.Oli huisin liukasta pikkuteillä ja muutaman kerran liippasi läheltä etten kaatunut. Tänään kulki taas juoksu ja hengityskin jo paljon paremmin verrattuna viime viikon lenkkiin. Ehkä antibiootti alkaa vihdoinkin tehoamaan.

6,91 km, kesto 47:57 min, keskivauhti 6:56 min/km, keskisyke 165, maksimisyke 179

Yhteensä juoksua tähän viikkoon 21,41 km.

Mites sun treeniviikko on mennyt?  🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *