Perjantain Top 4 sarjat

Monen vuoden tauon jälkeen olen vihdoinkin innostunut jälleen katsomaan sarjoja. Olen ollut aika rajoittunut tv-ohjelmien katselussa, sillä oikeen mikään sarja tai ohjelma ei ole kolahtanut niin,että olisin jaksanut katsoa niitä vuosi tolkulla.  Koska iltaisin on useimmiten sellainen aivot narikkaan-olotila niin en jaksa katsoa mitään sellaista missä joutuu pohtimaan asioita. Tässä siis sarjasuositukseni Top 4. Nämä näkyvä harmi kyllä vain Netflixissa tai Viaplayssa, mutta jos et näitä omista vielä niin sekä Netflixin, että Viaplayn voi ottaa kuukaudeksi kokeiluun ilmaiseksi, jolla pääsee heti käsiksi ohjelmiin.

Lethal Weapon– Perustuu saman nimiseen elokuvaan, jossa hieman alkoholisoitunut, vaimonsa ja lapsensa menettänyt poliisi joutuu sydänkohtauksesta selviytyneen poliisin pariksi. Kun mieheni pisti tämän sarjan ensimmäisen jakson pyörimään Viaplaysta niin olin jo valmiiksi sillä asenteella liikkeellä, että en varmasti tykkää.  Oli pakko myöntää, että sarja on ihan hulvaton ja näyttelijät on yllättävän hyviä tässä sarjassa.  Kannattaa katsoa edes ensimmäinen jakso vaikka et muuten tykkäisi tämän tyyppisistä sarjoista tai elokuvista.

Zoo– Tämäkin sarja lukeutuu mieheni valikoimaksi. Katsottiin ensin muutama jakso kokeilumielessä mutta jäätiinkiin koukkuun ja katsottiin varmaan kolme neljä jaksoa per ilta. Voin kertoa, että kyllä aamuisin väsytti! Sarjassa käsitellään aggressiivisten eläinten hyökkäyksiä ympäri maailmaa, jota  sekalainen ryhmä alkaa tutkimaan.  Mielenkiintoinen sarja vaikkakaan ei mitenkään todellinen.

Stranger Things – Jännitystieteissarja, missä 12-vuotias poika katoaa. Kaikki yrittävät etsiä poikaa ja kuvioihin tulee mukaan tyttö joka väittää tietävänsä pojan sijainnin.

The OA-Ehkä oudoin sarja ikinä jota olen katsonut mutta koukuttava ja tätäkin tuli katsottua monen monta jaksoa iltaisi sillä oli pakko saada tietää mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu. Lyhykäisyydessään sarja kertoo adoptoidusta sokeasta tytöstä joka katoaa (kidnapataan) ja tulee takaisin näkevänä.

Ihanaa perjantaita kaikille! <3

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *