Treenihousut x 4

* Postaus sisältää kaupallisia mainoslinkkejä*

Vaatekaappini on viime vuosina täyttynyt yhä enemmän treenivaatteista ja sen myötä olen myös enemmän alkanut pohtimaan eri vaatteiden käytännöllisyyttä. Se on sanomattakin selvää, että suurin osa vaatteista toimii kuitenkin lajissa kuin lajissa. Pieni osa vaatteista on kehitetty johonkin tiettyyn lajiin, jossa tarvitaan vaatteissa tietynlaisia ominaisuuksia. Koska olen tyyppiä teen vähän kaikkea niin vaatekaapistani myös löytyy vähän kaikkea.  Tärkeintä vaatteessa on istuvuus, toisena hengittävyys ja kolmantena vasta ulkonäkö.  Näitä kolmea kriteeriä käyttäen ostan uusia treenivaatteita ja silmäilen monesti alennuksia, jolloin voi saada kalliitkin housut hyvään hintaan.

2XU kompressiotrikoot on olleet yksi parhaimmista vaateostoista. Ei niitä suotta kehuta vaan ne ovat oikeasti todella mukavat treenatessa. Niiden myötä juoksuun avautui ihan uusi fiilis sillä en ollut uskoa, että juoksumukavuus olisi niin paljon vaatteista kiinni. 2XU:n housut tuntuvat päällä toiselta iholta ja vaikka niiden pukeminen päälle ja riisuminen käy jo treenistä niin uskokaa mua ne on kaiken hintansa väärti treenatessa.  Minulta löytyvät kuvassa olevien lisäksi nämä, joissa on kuviot toimivat heijastimina. Mukavaa näissä on myös se, että löytyy myös mid-rise malleja, joissa on korkeampi vyötärö sekä 2XU malleissa on mahdollista valinta pidempi malli, joka tosin on minun kaltaiselle kääpiölle ihan liian pitkä. 

Blacc on edullinen vaatebrändi, jonka vaatekokoelmasta löytyy ihanan värikkäitä ja kivoilla yksityiskohdilla tehtyjä vaatteita.  Olen ollut näihin todella tyytyväinen, sillä korkean vyötärön ansiosta pysyvät hyvin jalassa ja vaikka eivät nyt ihan yllä 2XU:n tasoon hengittävyydellä niin näillä on silti mukava juosta.

Adidakselta löytyy ihania kuoseja ja valinnan varaa löytyy paljon riippuen niin siitä mistä tykkää. Omani olen ostanut vuosia sitten mutta nämä ovat vähän samankaltaiset vaikkakin hengittävyys on varmasti vuosien saatossa parantunut huimasta teknologian keksiessä jatkuvasti uusia ominaisuuksia.

Soc on Stadiumin oma vaatemerkki, johon olen tullut tutuksia aloittaessani juoksuharrastusta.  Halusin ostaa edullisia vaatteita sillä en ollut silloin kovin varma innostukseni jatkuvuudesta. Yllä olevat värilliset sekä mustat ovat molemmat Socin malleja. Ne eivät ole maailman parhaimpia hengittävyydellään mutta pysyvät ylhäällä ja takaavat ihan mukavan juoksukokemuksen.  Näistä on mielestäni helppo aloittaa harrastus ellei ole heti valmis panostamaan kalliisiin juoksuvaatteisiin.

Nettikauppoja selatessa huomasin, että Sportamorella nyt 25 % alennusta koodilla 25SALE  ja se on voimassa 1.3. klo 23:59 asti. Niin paljon tekisi taas mieli tilata mm. nämä, nämä tai nämä.


Mikä brändi on sinun suosikkisi? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *